Ovako sada izgleda najprometniji deo Bagljaša – prelepe nove cvetne rundele

Nove cvetne rundele na Bagljašu i cvetni aranžmani i zidovi na Trgu slobode

Bagljaš Zrenjanin

Bilo je u prethodnim godinama više pokušaja uređenja jedne od najvećih zelenih površina u okviru tržnog centra na Bagljašu, ali bez očekivanih i trajnijih rezultata. Pre nekoliko dana, radnici JKP “Čistoća i zelenilo” u potpunosti su preuredili ovu površinu i formirali novu cvetnu rundelu, a uz cveće zasadili i nekoliko stabala i žbunastih formi. U središtu rundele postavljen je cvetni aranžman – leptir, a rundela je oivičena belom ukrasnom rizlom i braon malčom oko sadnica i leptira. Uz dve klupe i obližnju fontanu, oformljen je prijatan kutak i na najlepši način uređena jedna prometna mikrolokacija. 

Na Trgu slobode takođe su postavljena četiri cvetna aranžmana, u obliku bidermajera, šešira i cveta, a najviše reakcija prolaznika i fotografisanja izaziva bidermajer uvijen u trsku – izgledom kao da ga je neko ili vetar “oborio na zemlju”, dok se pažljivo ne pogleda i shvati da mu je položaj upravo takav – horizontalan.

cvetne leje bagljas 002
CVETNE RUNDELE NA BAGLJAŠU

Tekst: zrenjanin.rs

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px