Delegacija Rukometnog saveza Srbije uručila donaciju RK “Proleter”

Zrenjanin – Rukometni savez Srbije

Podelite vest

Čelnici Rukometnog saveza Srbije uručili donaciju RK “Proleter” i pozvali Zrenjanince da bodre naše reprezentativke u četvrtak

Čelnici Rukometnog saveza Srbije i Vojvodine posetili su danas Osnovnu školu “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu i predstavnicima te škole i Rukometnog kluba “Proleter” uručili donaciju – nove rukometne golove i lopte. Poseta je organizovana povodom kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo između rukometašica Srbije i Švedske, koja se igra u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu u četvrtak, 3. marta, s početkom u 18 časova.

U delegaciji Rukometnog saveza Srbije bili su predsednica Milena Delić i generalni sekretar Svetozar Stanković, dok su ispred Rukometnog saveza Vojvodine u Zrenjaninu danas boravili Rajko Prodanović, generalni sekretar i Tanja Medved, predsednica takmičarske komisije i direktorka lige mlađih kategorija Vojvodine.

donacija skola zarko zrenjanin 040
Foto grad Zrenjanin
donacija skola zarko zrenjanin 014
Foto grad Zrenjanin

U ime domaćina, čelnike rukometnih saveza pozdravili su Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina, Milan Milošević, predsednik Rukometnog kluba “Proleter”, trener seniorske ekipe Momir Rnić i Miroslav Brnjoš, direktor Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”. Prisustvovao je i generalni sekretar Saveza za školski sport Vojvodine, naš sugrađanin Jovan Lekić.

Vukosava Đapić Atanacković poželela je gostima dobrodošlicu u ime Sportskog saveza grada i u ime gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure, i pozvala sugrađane da u četvrtak ispune “Kristalnu dvoranu” i pruže punu podršku selekciji Srbije.

Milena Delić uručila je rukometne golove direktoru OŠ “Žarko Zrenjanin” Miroslavu Brnjošu, dok je lopte primio predsednik RK “Proleter” Milošević i odmah ih podelio najmlađim rukometašima kluba, koji su prisustvovali treningu.

Predsednica RSS izrazila je zahvalnost i zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom nacionalnog Rukometnog saveza i Grada Zrenjanina, gradonačelnika i njegovih saradnika, kao i rukometnih radnika iz našeg grada.

donacija skola zarko zrenjanin 032
Foto grad Zrenjanin
donacija skola zarko zrenjanin 100
Foto grad Zrenjanin

– Uvek se rado vraćamo u Zrenjanin, grad s dugom rukometnom tradicijom i kroz tu saradnju razmenili smo i mnoge ideje, kako i na koji način da još više promovišemo rukometni sport i vratimo decu na rukometne terene. Ovo je jedinstvena prilika, posebno što naša ženska reprezentacija trenutno boravi u ovom gradu i priprema se za kvalifikacionu utakmicu u četvrtak – istakla je Milena Delić i takođe pozvala sve ljubitelje rukometa, posebno decu koja treniraju taj sport, da dođu da podrže našu reprezentaciju i pomognu joj da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

Izvor: Grad Zrenjanin

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022