Dance Now sa Centrom za igru Zrenjanin, povodom 8.marta, poklanja 8 besplatnih članarina, za nove polaznike, plesa po izboru

Dance Now & Centar za igru Zrenjanin

♫ Kada Zrenjanin zapleše ♫ uvek je pravo vreme za ples

Hladnije vreme često sa sobom nosi manje fizičke aktivnosti i više tmurnih dana što negativno utiče na našu fizičku spremu ali i na raspoloženje.

Jednim potezom ove negativne posledice možete neutralisati uz mnogostruke benefite – odlučite se za ples!

Ples je jedan od najefikasnijih načina za zdravu aktivaciju i duha i tela  – kroz ples se izražavate, upoznajete i oslobađate svoje emocije, postajete društveniji i samouvereniji, nivo opšte kondicije vam se značajno poboljšava, razvijate memoriju, kreativnost i koordinaciju, skidate višak kilograma i oblikujete muskulaturu i sve to ZABAVLJAJUĆI SE!

330420532 6002494183197176 1592248979695227043 n

SEZONA VELIKOG UPISA NOVIH ČLANOVA NA SVE PLESNE I GRUPNE PROGRAME CENTRA ZA IGRU ZRENJANIN, U PUNOM JE JEKU!

Koji ćete ples izabrati zavisi isključivo od vas i vaših želja i afiniteta a Centar za igru Zrenjanin nudi vam zaista najveći izbor plesova kao što su:

333331133 128925719866441 5852297832385945715 n

Kako bi ste lakše napravili izbor, pored konsultacije sa našim trenerima, možete se slobodno oprobati u svakom od njih jer je prvi čas besplatan!

UPIS ĆE TRAJATI CELE GODINE A SVI PRVI ČASOVI ZA NOVE POLAZNIKE SU BESPLATNI!

Jazz balet predstavlja moderniju formu plesa koja je u korenima proizašla iz klasičnog i modernog baleta. Tehniku jazz baleta karakterišu slobodniji stil i elementi pokreta. Čas se sastoji iz zagrevanja, tehničkih vežbi, vežbi istezanja, kondicije, koreografije i parterne gimnastike.

Portal volimzrenjanin.com

Plesni fitnes podrazumeva mix savladavanja osnovnog nivoa plesnih pokreta mahom latino plesova kao što su Salsa, Cha cha cha, Samba, Cumbia, Jive ali i  najdelotvornijih trening tehnika za maksimalnu formu, kondiciju i mega raspoloženje! Uz pomenute plesove u okviru ovog programa  obrađivaće se afroamerički plesni pravci ali i uvežbavati jednostavne ali atraktivne koreografije u stilu MTV dance-a.  Osmišljen tako, da sami prilagođavate intenzitet vežbi u toku treninga, namenjen je svim starosnim grupama i nivoima kondicije. U ovaj trening su implementirani najatraktivniji ali lako izvodljivi plesni pokreti, čije će vas savladavanje zabaviti ujedno intenzivirajući nivo vaše aerobne aktivnosti.

Izvedba odabranih pokreta anuliraće negativne efekte gravitacije na vašu muskulaturu, pojačaće zatezanje i oblikovanje vaših mišića na najženstveniji način, čineći ih elegantnim i vretenastim zahvaljujući cikličnom pristupu izvedbe.

Optimalan pristup trening intenzitetu, tempu, vrsti vežbi i sve to uz sjajnu muziku i u odličnom društvu, stimuliše i lučenje serotonina za instant bolje raspoloženje i još brže rezultate, stimulišući vaš hormonski balans koliko i vaš metabolizam.I sve navedeno upakovano je u sjajan muzičko–plesni trening koji će na momente podsećati na dobru žurku uprkos maksimalno efektnim vežbama.

Više informacija pogledajte na sajtu www.dancenowinternational.com

Portal volimzrenjanin.com

Hip hop je kultura, način života,  nastao 70 – tih godina na ulicama Bronksa. Odnosi se na kretanje uz hip hop muziku, koja je započela svoju ekspanziju kroz četiri osnovna stila : break dance (b boying), popping, funk i locking. danas je hip hop ples koji se bazira na više pravaca. Pored navednih sada su tu i housing, krumping, threading, tutting, waving…. Hip hop je ples koji se uglavnom bazira na freestyling-u, koji podrazumeva da se dosta pažnje posvećuje muzikalnosti…tj. ples treba da diktira ritam i da bude kreativan. uvođenje novih pravaca dovelo je do pojave hip hop new style-a, kod kojeg je potrebno da se svi ovi pravci sadrže u jednoj koreografiji.

Portal volimzrenjanin.com

New style se ne obavezuje tehničkim stvarima i dopušta da se osoba kroz ples iskaže kako kroz ritam tako i kroz reči stvarajući svoj doživljaj muzike. Postaje sredstvo neverbalne komunikacije. Hip hop je ples kroz koji možes da iskažes svoj bes, nežnost, tugu, sreću… Postao je ples koji je ljudima omogućio da stvaraju svoj način izvođenja i da kao takav postane karakterističan po njima samima.

Takmičarske koreografije treba da budu precizne, ali u isto vreme originalne i da putem neverbalne komunikacije, izraze, stav ljudi i njihove emocije dok se kreću po podijumu.

Zbog ogromnog interesovanja Zrenjaninaca za časove Plesnog fitnesa i Hip-Hop plesa za odrasle upis novih članova na ove programe Plesnog centra je još uvek u toku a broj termina je povećan!

Nije vam potrebno plesno iskustvo, niti zavidna fizička kondicija, bez obzira kojoj generaciji pripadate neophodna vam je samo dobra volja – sve ostalo je na nama!

KOLIKO GOD DA GODINA IMATE I U KAKVOJ GOD DA STE KONDICIJI – PLES JE UVEK PRAVI IZBOR!

Dance Now sa Centrom za igru Zrenjanin, povodom 8.marta, poklanja 8 besplatnih članarina, za nove polaznike, plesa po izboru. Prvih osam čitalaca koji se jave na 0692576288 osvajaju vaučer.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px