Danas od 8 do 12 časova počinje plansko ispiranje vodovodne mreže u Mihajlovu

Mihajlovo – Vodovod

Podelite vest

U okviru aktivnosti na redovnom održavanju vodovodne mreže, u četvrtak 04. avgusta u prepodnevnim satima vršiće se plansko ispiranje i hlorisanje kompletne mreže u naseljenom mestu Mihajlovo.

 JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin održava više od 1200 kilometara vodovodne mreže u gradu i naseljenim mestima. Jedna od redovnih aktivnosti u okviru održavanja vodovodne mreže jeste ispiranje iste koje se planski i u kontinuitetu sprovodi u periodu od proleća do kasne jeseni. Tokom godine kompletna mreža u gradu se ispere 4-5 puta, a u naseljenim mestima 2-3 puta.

Planskim ispiranjem održava se mikrobiološka ispravnost vode, uklanjaju se mikronečistoće iz vodovodnih cevi i povećava bistrina vode. Ispiranje se vrši i nakon svake veće havarije na vodovodnoj mreži čime se izbacuju mehaničke nečistoće iz cevi.

U četvrtak 04. avgusta od 8 do 12 časova vršiće se ispiranje i hlorisanje kompletne vodovodne mreže u naseljenom mestu Mihajlovo.

rekonstrukcija mreze ruze sulman vik zr vodovod zrenjanin 3

Dok traju pomenute aktivnosti moguće je da dođe do pada pritiska vode u mreži, a po završetku do kratkotrajne pojave zamućenosti vode koja se javlja, kao i nakon puštanja vode u mrežu nakon sanacije kvara, zbog promene pritiska vode u mreži i njenog kovitlanja.

Stoji u saopštenju koje potpisuje mr Siniša Gajin, dipl.inž.men. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022