Danas od 8 do 12 časova počinje plansko ispiranje vodovodne mreže u Mihajlovu

Mihajlovo – Vodovod

Podelite vest

U okviru aktivnosti na redovnom održavanju vodovodne mreže, u četvrtak 04. avgusta u prepodnevnim satima vršiće se plansko ispiranje i hlorisanje kompletne mreže u naseljenom mestu Mihajlovo.

 JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin održava više od 1200 kilometara vodovodne mreže u gradu i naseljenim mestima. Jedna od redovnih aktivnosti u okviru održavanja vodovodne mreže jeste ispiranje iste koje se planski i u kontinuitetu sprovodi u periodu od proleća do kasne jeseni. Tokom godine kompletna mreža u gradu se ispere 4-5 puta, a u naseljenim mestima 2-3 puta.

Planskim ispiranjem održava se mikrobiološka ispravnost vode, uklanjaju se mikronečistoće iz vodovodnih cevi i povećava bistrina vode. Ispiranje se vrši i nakon svake veće havarije na vodovodnoj mreži čime se izbacuju mehaničke nečistoće iz cevi.

U četvrtak 04. avgusta od 8 do 12 časova vršiće se ispiranje i hlorisanje kompletne vodovodne mreže u naseljenom mestu Mihajlovo.

rekonstrukcija mreze ruze sulman vik zr vodovod zrenjanin 3

Dok traju pomenute aktivnosti moguće je da dođe do pada pritiska vode u mreži, a po završetku do kratkotrajne pojave zamućenosti vode koja se javlja, kao i nakon puštanja vode u mrežu nakon sanacije kvara, zbog promene pritiska vode u mreži i njenog kovitlanja.

Stoji u saopštenju koje potpisuje mr Siniša Gajin, dipl.inž.men. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px