Danas je Međunarodni dan ŽIVOTA !

Zrenjanin - Međunarodni dan života

Međunarodni dan života obeležava se već više od dvadeset godina prve nedelje u februaru sa ciljem da ukaže na značaj i vrednost svakog ljudskog života.

I ove godine, Međunarodni dan života se obiležava 7. februara. Svaki novi život, svako novo rađanje je najlepši pokolon za roditelje. Od prvog danas postojanja i pogleda u svetlost dana, maleno biće zahteva ljubav i pažnju. Život neprestano trošimo, a on ipak i dalje traje. Svaki dan nam može biti poslednji, zato delimo ljubav.

Jedan od ideja, koju vam predlaže portal volimzrenjanin.com je da ovu nedelju započnete odlukom da ćete dobrovljno dati krv i time sasvim sigurno pomoći nekome da uživa u ŽIVOTU!

medjunarodni dan zivota

Ukoliko do sada niste dobrovoljno dali krv, imate priliku da to učinite već u sredu i u svoj život unesete posebnu lepotu, a neko će Vam biti večno zahvalan, jer ste i njemu produžili život.

Svaki dan života je specijalan i vredan, zato ulepšajte ne samo dan sebi i drugima, već i  život – dajte krv. Jedna jedinica krvi može spasiti i tri života.

Crveni krst Zrenjanin već u sredu 09. februara 2022. godine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u Mesnoj zajednici “Bagljaš” koja će trajati od 8-12 časova. Obeležite Međunarodni dan života – dajte krv – produžite nekom ŽIVOT!

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022