Povodom Međunarodnog dana volontera, Crveni krst Zrenjanina je priredio svečani prijem za mlade volontere

Zrenjanin - Crveni krst Zrenjanin

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana volontera, Crveni krst Zrenjanin je priredio svečani prijem za mlade volontere Crvenog krsta Zrenjanin.

Volonterima je upućena zahvalnost na angažovanom vremenu, znanju i energiji koje ulažu u realizaciju programa i aktivnosti Crvenog krsta a na dobrobit korisnika u lokalnoj zajednici. Prepoznajući najangažovanije u prethodnom periodu, u znak zahvalnosti, sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin je najboljim volonterima volonterima uručila zahvalnice i poklone. Nagrađene su Jovana Lukić. Milijana Vulović, Vanja Stanaćev, Nađa Nadlački i Dunja Krišanov.

Slogan „Nada“, simboliše da su posvećeni i odani volonteri ali i osobe profesionalno angažovane u Crvenom krstu spremni da reaguju na svaku krizu i da adekvatno odgovore na potrebe korisnika pružajući im nadu za pomoć i poboljšanje položaja. Svima nama je potrebno da osetimo dobrotu ljudi koji nas okružuju, posebno u periodima života kada smo najranjiviji, a humanost, ljubaznost i nada su prepoznatljivi u svim angažovanjima volontera Crvenog krsta.

Volonteri omogućavaju da oni koji imaju otežane životne okolnosti postanu ravnopravni članovi društva a kroz svoje angažovanje štite ranjive, ugrožene grupe od ekonomske, društvene i političke marginalizacije. Volontiranje ima potencijal jačanja kohezije društva a može da doprinese stvaranju pozitivnih promena u društvu. Volonteri su nezamenljiv resurs svakog društva koje teži razvoju i njihov učinak je višestruk.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px