Dan Sektora za vanredne situacije MUP Srbije i krsna slava vatrogasno-spasilačkiih jedinica

Sektor za vanredne situacije

Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije obeležava danas svoj dan, a sve vatrogasno-spasilačke jedinice sektora i svoju krsnu slavu – Neopalimu ili nesagorivu kupinu (hrišćanska relikvija starozavetne tradicije, koja se čuva u istoimenoj crkvi u sklopu Manastira Svete Katarine na Sinaju). Obeležavanju slave priključili su se i Odeljenje za vanredne situacije i Vatrogasno-spasilačka jedinica Zrenjanin, koji su na Trgu slobode organizovali taktičko-tehnički zbor i prikaz opreme i tehnike, uz razgovor sa posetiocima i podelu edukativnog materijala u vezi sa vanrednim situacijama.

TT zboru su prisustvovali i gradonačelnik Zrenjanin Simo Salapura, načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević, zamenik Saša Santovac i predsednik Skupštine grada Čedomir Janjić. Domaćini skupa bili su načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Zrenjaninu Goran Marjanović i komandant Vatrogasno-spasilačkog bataljona Zrenjanin, potpukovnik vatrogasac Branislav Milosavljević. 

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022