Danas je na Trgu Zorana Đinđića obeležen dan Mesne zajednice „Centar“!

Zrenjanin – MZ „Centar“

Podelite vest

Ove godine 9. maja navršilo se 62 godine od osnivanja ove mesne zajednice a ekipa portala volimzrenjanin.com prisustvovala je obeležavanju dana ove Mesne zajednice.

mz centar 003
MZ "Centar"
mz centar 002
MZ "Centar"

Sedište mesne zajednice smešteno je ovde, u samom srcu grada, na Trgu doktora Zorana Đinđića a Mesna zajednica teritorijalno obuhvata tek jedan kvadratni kilometar, a broj stanovnika koji živi tu je oko 2500.

Ipak, to je deo grada koji je najživlji. Tu su smeštene gotovo sve institucije, od Gradske uprave, preko sedišta brojnih preudzeća, uprave policije, verskih objekata, do svih ustanova kulture i najvećeg broja škola u Zrenjaninu. Tu je i sportsko srce grada – stadion i Kristalna dvorana, kao i hala Medison.

Centar je tako mesna zajednica svih Zrenjaninaca. Savet mesne zajednice Centar na čelu sa Vukašinom Šofejovićem broji pet članova koji su raspoloženi da sa sugrađanima podele i pomognu im u rešavanju problema koje imaju, da zajedno sa svojim komšijama unaprede život svih stanovnika centra grada a u tome imaju i podršku Gradske uprave.

mz centar 008
MZ "Centar"

Nekoliko godina unazad naš dan posvećujemo najmlađima - deci i učenicima škola sa naše teritorije.

Današnji program činili su nastupi upravo naših najmlađih. Program su otvorili najmlađi članovi dečijeg sastava KUD „GIK Banat“ sa koreografijom Iz našeg lepog Banata. Potom, predstavili su nam se učenici osnovne i srednje muzičke škole Josif Marinković: Nikola Radaković – harmonika -klasa Branislava Simina i Miloš Denda – gitara – klasa Aleksandra Popovića.

Nakon toga ponovo je nastupio KUD „GIK Banat“ Pionir stariji dečiji sastav a predstavili su se igrama iz svog repertoara. Zatim su nastupili učenici muzičke škole, Stanko Đorđević – harmonika -, klasa Zoltana Mezeija i Marko Grozdanov – klasa Branka Barnića.

Više fotografija na našoj fb stranici OVDE

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px