Da li ste zadovoljni uslugama gradske “Čistoće”? Anketa otvorena do 11. decembra

Zrenjanin - Anketa gradske "Čistoće"

Poziv na anketiranje korisnika usluga JKP “Čistoća i zelenilo”, anketa traje do 11. decembra. Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin obaveštava sugrađanke i sugrađane da je počelo sa sprovođenjem ankete o uslugama koje pruža, za tekuću 2023. godinu (upravljanje komunalnim otpadom, deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih i zelenih površina, usluge Zoohigijenske službe i usluge iz Pogrebne delatnosti ). 

anketa cistoca
foto: Pixabay .

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga.

Kako objašnjavaju u tom preduzeću, kroz ovu anketu žele da čuju mišljenje građana o kvalitetu usluga koje pružaju, uz nameru da unaprede komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. Anketa će se sprovoditi u periodu od 10. novembra do 11. decembra 2023. godine.

Pozivaju se građani da popune anketu elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu preduzeća (pristupom na sajt u delu “kontakti”, te podmeniju “anketa”) i Fejsbuk stranici.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga mogu se dobiti putem kontakt telefona 023/315-0959 i 023/315-0960 ili e-mail adrese: pitanja@jkpciz.co.rs

JKP “Čistoća i zelenilo” unapred se zahvaljuje svim žiteljima Zrenjanina i naseljenih mesta na učešću u ovom ispitivanju.

Izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px