Harmonija, kao novi stambeno-poslovni objekat, predstavlja novitet na tržištu nekretnina

Harmonija Zrenjanin

Harmonija, kao novi stambeno-poslovni objekat, predstavlja novitet na tržištu nekretnina našeg lepog grada. Sistem “pametne” zgrade je ono što je izdvaja u odnosu na konkurenciju, a podrazumeva mogućnost digitalnog upravljanja sistemima i uređajima u stanovima.

harmonija zrenjanin 020
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 2
HARMONIJA ZRENJANIN

Sve što vam je potrebno je mobilna aplikacija koju možete instalirati na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili računaru. Ona vam omogućava jednostavno i efikasno upravljanje sistemom grejanja i hlađenja, alarmima, video nadzorom, rasvetom, roletnama, bojlerom i tendom.

Korisnici mogu da definišu scene za izvršavanje događaja koji sa jedne strane podižu konfor življenja, a sa druge strane – energetsku efikasnost stana. Zahvaljujući “pametnom” sistemu, svojim stanom i uređajima možete upravljati čak i sa udaljene lokacije što će vam omogućiti uštedu vremena i novca.

harmonija zrenjanin 003a
HARMONIJA ZRENJANIN
harmonija zrenjanin 012
HARMONIJA ZRENJANIN

Svi zainteresovani kupci mogu se informisati o ponudi stanova i garaža na sajtu: , a kako bi zgradu videli uživo i uverili se šta je to što je izdvaja od drugih, kontakt za direktnu prodaju je: Mateja Arbutina, +381 (0) 63 543 128

harmonija zrenjanin 011
HARMONIJA ZRENJANIN

A kako je bilo na otvaranju ove stambeno-poslovne lepotice kliknite na dugme ispod

…Samo otvaranje i svečano obraćanje direktora Budimira Jovanovića upriličeno je na petom spratu ove prelepe zgrade odakle se zaista pruža divan pogled na gotovo ceo Zrenjanin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *