Da li je Zrenjaninu potreban RECIKLOMAT ? Anketa naše sugrađanke Milice Jovanov

Naša sugrađanka Milica Jovanov je student treće godine Inženjerskog menadžmenta na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i poziva sve naše sugrađane da izdvoje par minuta i popune anketu iz ovog projekta koja će značiti njoj a koja su od suštisnke važnosti i za sve nas.

reciklomat u zrenjaninu

Milica je za portal volimzrenjanin.com rekla:

Studenti fakulteta mogu da se prijave na letnju stručnu praksu koja se odvija u saradnji sa  ZREPOK-om kako bi stekli nova iskustva i učestvovali u zanimljivim projektima. 

Prijavila sam se za projekat Postavljanje reciklomata u Zrenjaninu zato što mislim da će biti koristan za naš grad i da ćemo njegovom realizacijom moći da doprinesemo smanjenju generisanog otpada u gradu.

Projekat radim u timu sa koleginicom Vesnom Mihajlov koja je treća godina zaštite životne sredine i kolegom Filipom Petrovićem koji je četvrta godina zaštite životne sredine i mentorom Izabelom Kiš koja nam daje smernice i nadgleda ceo projekat.

Projekat radimo sa Unijom poslodavaca Zrenjanin u saradnji sa firmom Pro Pet Recycling.

Unutar projekta imamo razne zadatke, a neki od njih su analiza stanja, zakonskog okvira iz oblasti ekologije, izrada potencijalnog modela funkcionisanja i poslovanja, prikupljanje ponuda za nabavku, analiza tržista, izrada biznis plana i predstavljanje rešenja široj zajednici. 

Kako bi uspešno realizovali ovaj projekat potrebno je da prikupimo odgovarajuće podatke i zato smo napravili anketu o reciklomatima i recikliranju. 

Anketu popunjavaju građani Zrenjanina kako bi videli njihova mišljenja o postavljanju reciklomata.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

3 Comments

  1. Prvo se pobrinite za javne toalete Zrenjanin I vrse nuzdu gde ih snadje a najvise ispod zgrade Vojvodjanske banke !!!

    • Poštovani Dragane, potpuno ste u pravu da je nedostatak javnog toaleta veliki problem a pogotovu to zna da bude velik problem za invalide. Moramo uporedo rešavati sve probleme a ne jedan po jedan, svi problemi nas pritiskaju ali su svi rešivi!
      Biće bolje…

  2. Ja sam ZA reciklomate. Ljude treba stimulisati da bi se osvestili o uticaju čoveka na okolinu. Dakle, ako imaju dobrobit, tj. konkretan dokaz da su učinili nešto pozitivno (kao ubacivanjem plastike, doniraju npr siromašne ili hranu za napuštene životinje ili slično) time se osećaju kao deo velikog, pozitivnog projekta. Time se razvija svest o očuvanju okruženja i planete. S tim, što bih dodala neophodnost postavljanja kontejnera za razvrstavanje smeća na više mesta u gradu (kao u razvijenim zemljama), a to je već i poslovni predlog za prateći program (prerada plastike, stakla, tekstila…) za otvaranje odgovarajućih firmi.

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px