Da li je Zrenjaninu potreban RECIKLOMAT ? Anketa naše sugrađanke Milice Jovanov

Naša sugrađanka Milica Jovanov je student treće godine Inženjerskog menadžmenta na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i poziva sve naše sugrađane da izdvoje par minuta i popune anketu iz ovog projekta koja će značiti njoj a koja su od suštisnke važnosti i za sve nas.

reciklomat u zrenjaninu

Milica je za portal volimzrenjanin.com rekla:

Studenti fakulteta mogu da se prijave na letnju stručnu praksu koja se odvija u saradnji sa  ZREPOK-om kako bi stekli nova iskustva i učestvovali u zanimljivim projektima. 

Prijavila sam se za projekat Postavljanje reciklomata u Zrenjaninu zato što mislim da će biti koristan za naš grad i da ćemo njegovom realizacijom moći da doprinesemo smanjenju generisanog otpada u gradu.

Projekat radim u timu sa koleginicom Vesnom Mihajlov koja je treća godina zaštite životne sredine i kolegom Filipom Petrovićem koji je četvrta godina zaštite životne sredine i mentorom Izabelom Kiš koja nam daje smernice i nadgleda ceo projekat.

Projekat radimo sa Unijom poslodavaca Zrenjanin u saradnji sa firmom Pro Pet Recycling.

Unutar projekta imamo razne zadatke, a neki od njih su analiza stanja, zakonskog okvira iz oblasti ekologije, izrada potencijalnog modela funkcionisanja i poslovanja, prikupljanje ponuda za nabavku, analiza tržista, izrada biznis plana i predstavljanje rešenja široj zajednici. 

Kako bi uspešno realizovali ovaj projekat potrebno je da prikupimo odgovarajuće podatke i zato smo napravili anketu o reciklomatima i recikliranju. 

Anketu popunjavaju građani Zrenjanina kako bi videli njihova mišljenja o postavljanju reciklomata.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

2 Comments

  1. Prvo se pobrinite za javne toalete Zrenjanin I vrse nuzdu gde ih snadje a najvise ispod zgrade Vojvodjanske banke !!!

    • Poštovani Dragane, potpuno ste u pravu da je nedostatak javnog toaleta veliki problem a pogotovu to zna da bude velik problem za invalide. Moramo uporedo rešavati sve probleme a ne jedan po jedan, svi problemi nas pritiskaju ali su svi rešivi!
      Biće bolje…

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022