Cvetni leptiri ponovo na meti vandala! Ima li kraja uništavanju!?

Zrenjanin – Cvetni leptiri

Podelite vest

Nažalost, danas je redakcija portala volimzrenjanin.com dobila zvanično saopštenje iz JKP “Čistoća i zelenilo” o uništavanju cvetnih leptirova u toku prošle noći, naime zaposleni iz ovog javnog preduzeća su rano jutros zatekli tek posađene cvetne aranžmane, koji su trebali biti ukras našeg Trga slobode, počupane i pobacane po pločniku.

Zrenjanin je već postao prepoznatljiv po ovakvim cvetnim formacijama u obliku leptira u centru grada I iako smo u saopštenju dobili fotografije ovog sramnog čina nećemo ih objavljivati, već ćemo se podsetiti kako su cvetni leptiri izgledali nekad I kako će izgledati koliko već sutra, nakon intervencije radnika JKP “Čistoća I zelenilo”.

U saopštenju se navodi:

Jutros su zaposleni u „Čistoći“ tokom rada, zatekli počupano i pobacano cveće na platou u centru grada. Iz cvetnih formacija, u obliku leptira, po kojima je Zrenjanin postao prepoznatljiv kada je dekoracija i uređenje u pitanju, počupano je cveće.

Nedolično ponašanje od strane pojedinaca daje loš primer i ružnu sliku. Cveće je ponovo zasađeno, ali se pitamo kome je bilo potrebno da ovako nešto uradi?! Radnici „Čistoće“ svakom cvetnom aranžmanu pristupaju sa puno ljubavi i pokazali su svima na različite načine da vole svoj grad. Budimo odgovorni i nedozvolimo da se nešto slično ponovi. Interes svih nas je da živimo u uređenom i lepom gradu.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022