Iz zrenjaninske cvećare "Jasmin" poručuju -Obojite vaše matursko veče našim cvetnim aranžmanima

Cvećara Jasmin

Ovo doba godine karakteristično je po proslavama matura i zato cvećara „Jasmin“ poziva učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola da na vreme obezbede bukete za matursko veče.

U ponudi imamo širok asortiman buketa za naše male i velike maturante, korpe i razne cvetne aranžmane…

img 2d9bdca4f025055d6d927e0a70f3f38c v
Cvećara Jasmin Zrenjanin
img 2a5fe53145a9bea2529770ab49865233 v
Cvećara Jasmin Zrenjanin

U ponudi imamo širok asortiman buketa za naše male i velike maturante, korpe i razne cvetne aranžmane koji su osmišljeni i napravljeni od izuzetno kvalitetnog raznovrsnog rezanog  cveća-od tradicionalnih ruža pa do buketa napravljenih od različitih kombinacija cveća (hrizantema, kala, ljiljana, gerbera,  orhideja i druge vrste cveća) i boja, „Jasmin“ nudi bukete za svačiji ukus.

Buketi cveća predstavljaju najsenzualniji poklon koji na tako jednostavan način može da iskaže bilo koju emociju i prenese i najsuptilniju poruku. Buket ruža, kala, orhideja, gerbera i ostalog rezanog cveća usklađenih boja pričaju čarobnu priču koja će opčiniti vama dragu osobu. Na raspolaganju našim maturantima je naše ljubazno i stručno osoblje koje će pomoći u odabiru cveća,  pisanju poruke ili savetom.  Cvećara „Jasmin“  koja se nalazi u centru grada, u Svetosavskoj ulici br.2, otvorena je radnim danima i subotom u periodu od 7-20 časova,  cveće možete poručiti i putem telefona, a broj je 023/536-772. Rekla je Danijela Tančić, PR JKP “Čistoće i Zelenilo” Zrenjanin.

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *