Crveni krst Zrenjanina organizovao pokaznu vežbu „Trg slobode 2023“

Zrenjanin – Crveni krst Zrenjanina

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac prisustvovao je danas pokaznoj vežbi  „Trg slobode 2023“ koju je kao jednu od završnih manifestacija u sklopu obeležavanja Nedelje Crvenog krsta, organizovao Crveni krst Zrenjanin.

Tom prilikom, predsednica Crvenog krsta Zrenjanin, dr Sonja Kapeler Puškarić uručila je zameniku Santovcu „Zahvalnicu gradu Zrenjaninu za podršku u realizaciji takmičenja“. 
Santovac je istakao odličnu saradnju koju Grad ima sa Crvenim krstom Zrenjanin i izrazio zadovoljstvo što današnjoj vežbi prisustvuju i predstavnici Crvenog krsta Novi Sad i Subotica. 

– Možemo reći da je ova vežba poprimila i međunarodni karakter budući da su ovde i predstavnici Crvenog krsta Arad iz Rumunije – rekao je on i izrazio zahvalnost Crvenom krstu Zrenjanin, organizaciji koja je , kako je rekao, veoma aktivna i koja je gotovo svakodnevno na terenu sa različitim aktivnostima, a sa jasnim ciljem kako bi što više ljudi bilo obučeno da reaguje u vanrednim situacijama. 

-Moram reći da je lepo obučiti druge, ali vam želim da svoje praktično znanje što manje primenjujete, a to i jeste svrha svih mera koje se sprovode, da znamo, ali da ne dolazimo u situaciju da to znanje moramo da primenjujemo – rekao je Santovac poželevši im uspeh u takmičenju. 

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022