Crveni krst Zrenjanina organizovao pokaznu vežbu „Trg slobode 2023“

Zrenjanin – Crveni krst Zrenjanina

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac prisustvovao je danas pokaznoj vežbi  „Trg slobode 2023“ koju je kao jednu od završnih manifestacija u sklopu obeležavanja Nedelje Crvenog krsta, organizovao Crveni krst Zrenjanin.

Tom prilikom, predsednica Crvenog krsta Zrenjanin, dr Sonja Kapeler Puškarić uručila je zameniku Santovcu „Zahvalnicu gradu Zrenjaninu za podršku u realizaciji takmičenja“. 
Santovac je istakao odličnu saradnju koju Grad ima sa Crvenim krstom Zrenjanin i izrazio zadovoljstvo što današnjoj vežbi prisustvuju i predstavnici Crvenog krsta Novi Sad i Subotica. 

– Možemo reći da je ova vežba poprimila i međunarodni karakter budući da su ovde i predstavnici Crvenog krsta Arad iz Rumunije – rekao je on i izrazio zahvalnost Crvenom krstu Zrenjanin, organizaciji koja je , kako je rekao, veoma aktivna i koja je gotovo svakodnevno na terenu sa različitim aktivnostima, a sa jasnim ciljem kako bi što više ljudi bilo obučeno da reaguje u vanrednim situacijama. 

-Moram reći da je lepo obučiti druge, ali vam želim da svoje praktično znanje što manje primenjujete, a to i jeste svrha svih mera koje se sprovode, da znamo, ali da ne dolazimo u situaciju da to znanje moramo da primenjujemo – rekao je Santovac poželevši im uspeh u takmičenju. 

Izvor i opširnije: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px