Crveni krst Zrenjanin učestvovao na takmičenju u pružanju prve pomoći u Novom Sadu

Zrenjanin – Crveni krst

Podelite vest

Crveni krst Zrenjanin je učestvovao na gradskom takmičenju ekipa u pružanju prve pomoći koje je održano u Sremskoj Kamenici, u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“, a čiji je organizator Gradska organizacija Crvenog krsta Novog Sada.

ck u ns 1
Crveni krst Zrenjanin
ck u ns 2
Crveni krst Zrenjanin

Ekipa omladine Crvenog krsta Zrenjanin je revijalno učestvovala na ovom takmičenju. Nakon dvogodišnje pauze izazvane epidemijom od izuzetnog je značaja mogućnost učešća ekipa prve pomoći na takmičenjima a posebno razmena iskustava sa eminentnim takmičarskim ekipama koje su nastupile.

Zrenjaninska ekipa se zahvalila domaćinima Crvenom krstu Novog Sad na odlično organizovanom takmičenju, gostoprimstvu, a pobednicima su čestitali na uspehu.

Posebnu zahvalnost upućujemo sekretaru Crvenog krsta Novog Sada, dr Draganu Laziću, koji je gostima omogućio posetu i stručno vođenje kroz izuzetnu izložbu „Crveni krst Novog Sada kroz tri veka humanosti“ postavljenu u Istorijskom arhivu grada Novog Sada, rekli su iz Crvenog krsta Zrenjanina.

Izvor: CK Zrenjanin

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px