Crveni krst Zrenjanin: Promocija humanih vrednosti u osnovnim školama

Zrenjanin – Crveni krst

Volonteri Crvenog krsta Zrenjanin realizovali su sa učenicima prvog i drugog razreda OŠ ,,Vuk Karadžić“ i OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Zrenjanina dve radionice u okviru Programa ,,Promocija humanih vrednosti“ iz modula Tolerancija.

Program promocija humanih vrednosti je program koji promoviše ideje lične i građanske odgovornosti kao kao kamen temeljac za osećanja pripadnosti zajednici.

Radionice u okviru programa Promocija humanih vrednosti uobličene su tako da korisnicima pomognu da shvate da su važan deo zajednice i da odgovorno ponašanje podrazumeva brigu o sebi i drugima, kao i razvoj tolerancije na različitosti.

Izvor: Crveni krst Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. divno je što volomteri crvenog krst promovišu humanost već đacima prvog i drugog razreda osnovnih škola tako se gradi pravo društvo još od malih nogu to treba da postane obaveza volontera da posete sve škole u opštini zrenjanin

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px