Crveni krst Zrenjanin: Poseta dobrovoljnih davalaca krvi iz Skoplja

Zrenjanin – Poseta davalaca iz Makedonije

U periodu od 21. do 23. aprila Zrenjanin su posetili višestruki dobrovoljni davaoci krvi iz Crvenog krsta Skoplja, predvođeni Gligorom Novačevskim, nacionalnim koordinatorom za dobrovoljno davalaštvo krvi Crvenog krsta Severne Makedonije i Deanom Stojkovskim, predsednikom Kluba dobrovoljnih davalaca krvi u Crvenom krstu Skoplje.

Gostima je priređen prijem u Crvenom krstu Zrenjanin na kome je sekretar Aleksandra Tanasijević sa saradnicima predstavila rad organizacije Crvenog krsta Zrenjanin a video prezentacijom prikazane su aktivnosti realizovane u toku prethodne godine.

Prikazani su rezultati u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi i razmenjena iskustva o radu organizacija Crvenog krsta u okviru ovog izuzetno značajnog programa. Prijemu je prisustvovao i prisutne pozdravio dr Dragan Lazić, sekretar Crvenog krsta Novog Sada i član Upravnog odbora Crvenog krsta Srbije.

Nakon obilaska Crvenog krsta Zrenjanin, organizovana je šetnja do centra grada, obilazak Trga slobode i ulice Kralja Aleksandra I Karađorđevića uz predstavljanje kulturno istorijskih znamenitosti Zrenjanina.

U okviru boravka u Zrenjaninu, gosti su 22. aprila posetili  Novi Sad gde su im sjajni domaćini bili kolege iz Crveni krst Novog Sada.

Izvor: CK Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022