Crveni krst Zrenjanin uspešno organizovao Omladinski kamp ,,Tisa 2021“

Crveni krst Zrenjanin realizovao Omladinski kamp na izletištu "Tisa" nadomak Aradca.

Crveni krst Zrenjanin

U cilju permanentne edukacije volontera i kontinuiranog zanavljanja volonterske baze Crveni krst Zrenjanin je realizovao Omladinski kamp na izletištu „Tisa“ nadomak Aradca.

Tokom rada učesnici su prošli kroz bazične obuke i imali priliku da se upoznaju sa samom organizacijom, javnim ovlašćenjima poverenim Crvenom krstu kao i programa koje Crveni krst realizuje.

omladinski kamp crveni krst zrenjanin 010
Crveni krst Zrenjanin - Tisa 2021

U okviru kampa sa učesnicima su obrađene sledeće teme: Difuzija ( Osnovna znanja o Pokretu Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, Osnovni Principi Crvenog krsta, Znak Crvenog krsta i pravilna upotreba znaka Crvenog krsta, Istorijat i struktura Crvenog krsta Srbije), Pravila radioničarskog rada, Timski rad, Veštine komunikacije, Prevazilaženje konfliktnih situacija, Izveštavanje, Kontakt sa medijima, i realizovane su radionice u okviru Programa ,,Promocija humanih vrednosti“ i ,,Borba protiv trgovine ljudima“.

omladinski kamp crveni krst zrenjanin 002
Crveni krst Zrenjanin - Tisa 2021
omladinski kamp crveni krst zrenjanin 001
Crveni krst Zrenjanin - Tisa 2021

Volonteri su imali priliku da osim usvajanja novih znanja vreme provedu u druženju i boljem upoznavanju, što je takođe od izuzetnog značaja za njihovo angažovanje i timski volonterski rad u organizaciji.

Slobodno vreme je bilo dragoceno za bolje upoznavanje, kolektivne igre i jačanje timskog duha.

Edukacije su realizovali sekretar Aleksandra Tanasijević, stručni saradnici Jelena Domjeskov i Boris Vojinov, kao i edukovani volonter Gordana Dujlović, Nikolija Knežević, Marijana Nikolić, Isidora Arvai i Željko Bugarski.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px