Crveni krst Zrenjanin – Donacija igračaka za decu korisnika “Narodne kuhinje”

Zrenjanin – Donacija igračaka

Podelite vest

Poslujući na teritoriji grada kao društveno odgovorna kompanija, ,,DAD Draxlmaier Automotive“ d.o.o. je Crvenom krstu Zrenjanin uručila donaciju – novogodišnje paketiće u vidu igračaka, edukativnih i zabavnih sadržaja.

Zahvaljujući ovoj donaciji u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin je organizovana podela igračaka deci korisnika toplog obroka „Narodne kuhinje“.

crveni krst paketici 001
Crveni krst Zrenjanin

Donaciju je, u ime kompanije, uručila gospođa Jasmina Kreculj Reljin (Corporate Communications Serbia). Pomoć u podeli paketa pružili su Deda Mraz, mladi volonteri Crvenog krsta Zrenjanin i maskota Crvenog krsta.

„Kompanija „Draxlmaier” svake godine priprema paketiće za decu svojih zaposlenih i to je svake godine više od 1500 paketića, igračaka i slatkiša. Ujedno se trudimo da kao deo zajednice u kojoj poslujemo obradujemo što više mališana iz regiona, tako da već petu godinu učestvujemo u ovoj akciji.

Dajemo deci korisnicima Narodne kuhinje paketiće, da izmamimo osmehe na njihova lica, a ove godine smo učestvovali i u drugim akcijama, koje su organizovane od strane građana i samih inicijativa grada.

crveni krst paketici 010
Crveni krst Zrenjanin
crveni krst paketici 017
Jasmina Kreculj Reljin

Kompanija „Draxlmaier” veliku pažnju posvećuje humanitarnom radu i kroz donacije pokušava da popravi uslove života u zajednici u kojoj posluje. Tu smo da podržimo dobre akcije drugih ali i sami pokrećemo akcije i pretežno su usmerene na socijalne kategorije i na zdravstvo jer smatramo da tu u ovom trenutku najviše treba pomoći u našem regionu.“, rekla je Jasmina Kreculj Reljin (Corporate Communications Serbia) iz kompanije ,,DAD Draxlmaier Automotive“ .

crveni krst paketici 019
Aleksandra Tanasijević

“Među korisnicima Narodne kuhinje svaki treći korisnik je dete uzrasta do 14 godina.

Dakle od 262 korisnika, njih 90 su deca uzrasta do 14 godina. Danas smo ovde na punktu Crvenog krsta i Narodne kuhinje i uz tople obroke distribuiramo danas deci i novogodišnje poklone.

Danas su u pitanju deca uzrasta do 10 godina i konkretno 53 dece će danas dobiti ove izuzetno lepe igračke. 

 

Ove igračke i ostale novogodišnje paketiće, koje smo bili u prilici da podelimo prethodnih dana i koje ćemo podeliti tokom predstojećih praznika, obezbeđuju uvek donatori.

Beskrajno smo zahvalni donatorima, ustanovama, institucijama i pojedincima, koji su uvek tu da nam omoguće da ovoj deci donesemo zaista osmehe u ovim pretprazničnim danima. ”, rekla je Aleksandra Tanasijević, generalni sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. divna skcija drehsmajera iz zrenjanina da uruči paketiće deci iz porodica koje su korisnici narodne kuhinje ovakvoj akcije mogu da se odazavu i druge kompanije jer su deca naše najveće blago

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px