Crveni krst Zrenjanin – Zdravstveno preventivne aktivnosti

Zrenjanin – Crveni krst

Opšti cilj zdravstveno preventivnih aktivnosti Crvenog krsta je podizanje svesti građana o važnosti upražnjavanja zdravih stilova života i značaju prevencije bolesti sa posebnim akcentom na mlade.

U toku prethodnih dana volonteri Crvenog krsta Zrenjanin su realizovali edukacije na teme ,,Polno prenosive infekcije i kontracepcija“ i „Borba protiv bolesti zavisnosti“ za učenike osmih razreda osnovnih i učenike srednjih škola.

Učenici su informisani o načinima prenošenja polno prenosivih infekcija, opasnostima i prevenciji zavisnosti od nikotinizma, alkoholizma i narkomanije kao i načinima zaštite.

Crveni krst Zrenjanin rad u oblasti zdravstveno preventivnih delatnosti bazira na primarnoj prevenciji i vršnjačkim edukacijama kao najuspešnijem načinu prenošenja znanja u ovoj oblasti.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px