Crveni krst organizovao dodelu paketića deci korisnika Narodne kuhinje

Zrenjanin - Jedan paketić, mnogo ljubavi

Danas su u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin, u okviru akcije “Jedan paketić, mnogo ljubavi”, podeljeni novogodišnji paketići deci korisnika Narodne kuhinje.

paketici ck zrenjanin 002
“Jedan paketić, mnogo ljubavi”

Zapravo danas deci niko nije uručivao paketiće nego su ona sama mogla da odaberu po jednu igračku i paketić koji im se najviše dopada a volonteri Crvenog krsta su samo asistirali i usmeravali decu na fotografisanje sa Deda Mrazom.

paketici ck zrenjanin 001
“Jedan paketić, mnogo ljubavi”

Ove godine za prikupljanje i kupovinu paketića, najviše je pomogao Grad Zrenjanin zatim učenici zrenjaninske Medicinske škole, Omladinski orkestar “Frank Sinatra” i mnogobrojni pojedinci koji su želeli da ostanu anonimni ali najvažnije je da je i ove godine humanist pobedila i da su sva deca otišla srećna i zadovoljna iz velike sale Crvenog krsta.

Volonteri Crvenog krsta će narednih dana obradovati i mališane koji će božićne i novogodišnje praznike provesti na Odeljenju pedijatrije zrenjaninske bolnice a u četvrtak 30.12. tokom akcije dobrovoljnog davanja krvi “Dar za dar” koja će biti organizovana u prostorijama Crvenog krsta, svako dete koje dođe sa roditeljom koji pritom da krv dobiće paketić iznenađenja i mogućnost da učestvuje u radionici i druženju sa volonterima.

paketici ck zrenjanin 004
“Jedan paketić, mnogo ljubavi”
paketici ck zrenjanin 007
“Jedan paketić, mnogo ljubavi”

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Prvi do vesti iz Zrenjanina“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022