Crveni krst Zrenjanin održao obuku volontera na kupalištu „Peskara“

Zrenjanin - Crveni krst Zrenjanin

Crveni krst Zrenjanin bazira svoj rad na angažovanju volontera te je od izuzetnog značaja da volonteri budu edukovani i stručno osposobljeni za oblast kojom se bave u Crvenom krstu.

U cilju edukacije volontera i kontinuiranog zanavljanja volonterske baze Crveni krst Zrenjanin tokom vikenda organizovao je obuku za volontere na kupalištu ,,Peskara“ u Mužlji.

Tokom rada učesnici su prošli kroz bazične obuke i imali priliku da se upoznaju sa samom organizacijom, javnim ovlašćenjima poverenim Crvenom krstu kao i programima koje Crveni krst realizuje.

U okviru obuke sa učesnicima su obrađene teme: Difuzija ( Osnovna znanja o Pokretu Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, Osnovni Principi Crvenog krsta, Znak Crvenog krsta i pravilna upotreba znaka Crvenog krsta), Prevencija trgovine ljudima, Bezbednost na kupalištima kao i teme iz Jedinstvenog sistema obuke Crvenog krsta Srbije.

Volonteri su imali priliku da pored usvajanja novih znanja vreme provedu u druženju i boljem upoznavanju, što je takođe od izuzetnog značaja za njihovo dalje angažovanje i timski volonterski rad u organizaciji.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pohvale za crveni krst zrenjanin i sve njegove aktivnosti pa i za ovu oko obuke i zbližavanja novih članova odnosno volontera jer su oni crvenom krstu itekako potrebni radujeje veliki odziv mladih što znači da crveni krst svoj program i svoju dlatnost obavlja savršeno stoga bravo samo napred

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px