Crveni krst Zrenjanin održao obuku volontera na kupalištu „Peskara“

Zrenjanin - Crveni krst Zrenjanin

Crveni krst Zrenjanin bazira svoj rad na angažovanju volontera te je od izuzetnog značaja da volonteri budu edukovani i stručno osposobljeni za oblast kojom se bave u Crvenom krstu.

U cilju edukacije volontera i kontinuiranog zanavljanja volonterske baze Crveni krst Zrenjanin tokom vikenda organizovao je obuku za volontere na kupalištu ,,Peskara“ u Mužlji.

Tokom rada učesnici su prošli kroz bazične obuke i imali priliku da se upoznaju sa samom organizacijom, javnim ovlašćenjima poverenim Crvenom krstu kao i programima koje Crveni krst realizuje.

U okviru obuke sa učesnicima su obrađene teme: Difuzija ( Osnovna znanja o Pokretu Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, Osnovni Principi Crvenog krsta, Znak Crvenog krsta i pravilna upotreba znaka Crvenog krsta), Prevencija trgovine ljudima, Bezbednost na kupalištima kao i teme iz Jedinstvenog sistema obuke Crvenog krsta Srbije.

Volonteri su imali priliku da pored usvajanja novih znanja vreme provedu u druženju i boljem upoznavanju, što je takođe od izuzetnog značaja za njihovo dalje angažovanje i timski volonterski rad u organizaciji.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. pohvale za crveni krst zrenjanin i sve njegove aktivnosti pa i za ovu oko obuke i zbližavanja novih članova odnosno volontera jer su oni crvenom krstu itekako potrebni radujeje veliki odziv mladih što znači da crveni krst svoj program i svoju dlatnost obavlja savršeno stoga bravo samo napred

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022