CLASSEN 023 – Sad je vreme da postavite novi laminatni pod koji ste oduvek želeli!

Zrenjanin – Classen 023 laminati – prodaja i ugradnja

Podelite vest

Ukoliko ste se odlučili da u svojoj kući, vikendici ili poslovnom prostoru zamenite postojeće podne obloge sa oblogom koja je jednostavna za postavljanje i održavanje, koja daje velike mogućnosti izbora dezena, i uz sve to je i dosta jeftinija od klasičnih obloga  onda je za vas pravo rešenje postavljanje LAMINATNE podne obloge.

Iz firme CLASSEN 023 poručuju da imaju toliku lepezu proizvoda da nema potrebe da dalje lutate, svratite do njih i njihovi profesionalci će vam tačno reći koji i kakav laminat vam je potreban.

classen 023 aradac zitiste 001
Classen 023 Laminatni podovi

Zašto baš laminat ?

Laminati su se pojavili na tržištu 70-te godine prošlog veka, najpre u Evropi, a tek posle desetak godina i u Americi gde su veoma brzo osvojili tržište, a u U Srbiji su se pojavili tek 90-tih godina.

Postoje razne klase laminate u zavisnosti koliko će laminat biti opterećen na pritisak i habanje. Površina laminatnog poda je dugog veka trajanja i otporna je na svakodnevno korišćenje i trošenje. Zbog toga se ljudi vrlo rado odlučuju za ovu vrstu podova. Veoma su prisutni u velikim poslovnim projektima, fitness centrima, shopping centrima, u kućama su čest izbor za dečje sobe, hodnike kao i za dnevne i spavaće sobe.

Još jedna vrlo važna prednost je zatvorenost površine laminatnog poda koja omogućava higijensku i antibakterijsku zaštitu, što je jedan od najvažnijih faktora naročito porodicama sa decom i kućnim ljubimcima. Završni sloj laminate je napravljen od melaminske smole koja je veoma tvrd materijal a i zaslužan je za sprečavanje ulaska prljavštine I bakterija u pod.

CLASSEN 023 u svojoj ponudi ima laminatne podove koji imaju VRHUNSKI kvalitet, a to znači da su otporni na udarce, habanje, ogrebotine, vlagu i gotovo ih je nemoguće zapaliti.

Asortiman laminata koji možete naći u objektima CLASSEN 023 je veliki, pa je tako najkvatetniji laminat nemačkog kvaliteta 1A klase od 700 do 1200 dinara po m2, ali u ponudi su i laminati 1B klase, čije su cene niže i kreću se od neverovatnih 550 dinara po m2.

Laminat je vrlo otporan materijal, ali da bi se održao izgled nakon postavljanja veoma je važno slediti jednostavna pravila za čišćenje i održavanje. Redovno čišćenje laminata najbolje je obavljati pomoću usisavača, krpe ili drugih suvih sredstava za čišćenje, a kod više zaprljanih laminata mogu se upotrebljavati posebne krpe sa statičkim nabojem ili one koje vežu na sebe prašinu.

Laminat nije potrebno polirati jer to može dovesti do pojave brazda i mrlja na površini, takođe nije preporučljivo ni čišćenje vodenom parom jer može nepovoljno uticati na lepljeni laminat.

Classen 023 se nalazi na dve adrese: Aradac, Đure Jakšića 30 i u Žitištu, Cara Dušana 25.
Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na 069/1338474.

Deo ponude možete pogledati i na njihovoj facebook stranici OVDE.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022