Gomex – Članovi udruženja finansijskih direktora u Zrenjaninu

Zrenjanin – Udruženje finansijskih direktora

Podelite vest

Većina događaja u organizaciji udruženja koja okupljaju članove iz različitih kompanija se dešava u Beogradu. To je donekle i razumljivo, ali nikako ne znači da drugi gradovi nemaju šta sa ponosom da ponude od svojih kulturno-istorijsko-privrednih i zabavnih sadržaja.

Rukovođen ovim, Dragan Ranisavljević, finansijski direktor Gomex-a, došao je na ideju da članove Udruženja finansijskih direktora Srbije (UFDS) okupi u Zrenjaninu i kroz vrlo interesantan celodnevni program promoviše, kako naš grad i njegove bogate sadržaje, tako i kompaniju Gomex, vrlo dobro poznatu članovima UFDS.

Pomoć u organizaciji događaja je pružila i kompanija Dijamant i njihova finansijska direktorka Anastasija Cvetković Čučulis, koja je takođe iskoristila priliku za prezentaciju ove renomirane kompanije, najvećeg proizvođača ulja, margarina i dr.

07 testimonial 0060

Sve je počelo u Idvoru, u zavičajnom muzeju Mihajla Idvorskog Pupina i njegovoj rodnoj kući, upoznavanjem sa nesagledivim nasleđem našeg a svetskog naučnika, dobrotvora i patriote. Druženje u Kaštelu, u Ečki, ostavilo je poseban utisak na prisutne (Lovački salon, kaštelski vrt) – tim pre što je većini ovo bio prvi put da se nalaze na tom mestu. Predavanje Miše Pavićevića „Čovek kao najvažniji resurs” podsetilo je na značaj koji ima ljudski faktor u uspehu svake kompanije. U bašti Totala, uz prigodan ketering, usledila je prezentacija kompanije GOMEX, počev od kratkog istorijata i video klipova, pripremljenih i uspešno realizovanih od strane koleginice Katarine Stevanov iz službe marketinga, nakon čega je Dragan Ranisavljević prezentovao ON LINE aplikaciju za potrošače.

U vrlo zanimljivoj, interaktivnoj komunikaciji sa kolegama iz UFDS odgovarao je na pitanja o aktuelnostima i planovima naše kompanije. Članovi udruženja su iskoristili priliku da skeniranjem QR koda postanu lojalni kupci Gomex-a. Druženje je nastavljeno obilaskom Gradske kuće, Barokne sale, Gradske bašte, a potom šetnjom preko Trga Slobode do Narodnog pozorišta i upoznavanjem sa najstarijom zgradom pozorišta u Srbiji (1839), da bi se oficijelni deo programa završio u Velikom salonu Narodnog muzeja i zanimljivom prezentacijom „GMO hrana za ili protiv” kolege Predraga Nenina iz kompanije Dijamant. Uz zvuke banatske muzike i poklon šolje Lala i Sosa dobijene od mladog para obučenog u autentičnu nošnju Banata, druženje se nastavilo u kafani „Stari Zanatlija”.

02 1664862588855

Nepodeljeni utisak oduševljenja gradom i kompanijom Gomex ostao je kod svih članova UFDS koji su prisustvovali događaju.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px