Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin, intezivno rade na uklanjanju štete jučerašnjeg nevremena!

Zrenjanin – Nevreme

Podelite vest

Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, od sinoć intezivno rade na saniranju štete, nastale kao posledica nevremena, koje je sinoć posle 22 časa pogodilo naš grad. Jak vetar, uz obilne padavine, lomio je drveće, pri čemu su polomljene grane na kolovozima i trotoarima, ometale kretanje saobraćaja i pešaka.

Na saniranju štete, sinoć su radile dve ekipe, testeraši, a od vozila korišćen je traktor sa prikolicom, koji je služio za utovar i odnošenje granja. Intervenisano je na više lokacija, a najviše je bilo posla u Pančevačkoj (kod Jugoremedije), Beogradskoj (kod Enmona), Žabaljskoj, Miletićevoj, ul. Despota Stefana, Gundulićevoj, Jug Bogdana, u naselju 4. juli, na Bulevaru Veljko Vlahović, u centru grada, kod dečijeg dispanzera, kao i na starom, aradačkom drumu.

Radnici su i dalje angažovani na terenu, na teritoroji celog grada. Posao će biti završen uskoro, najefikasnije moguće. Trenutno, naše dežurne ekipe rade na uklanjanju granja, sakupljanju raznetog otpada i vraćanju mobilijara na mesto. 

Sve službe preduzeća su angažovane i rade vrlo predano, molimo građane za strpljenje, a šteta će biti uklonjena u najskorije vreme, rekao je vd direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin Nemanja Milinković.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px