Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin uklonili mini divlju deponiju ispod platoa Vojvođanske banke

Zrenjanin - JKP "Čistoća i zelenilo"

Podeli vest:

Juče su radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin uklonili mini divlju deponiju ispod platoa Vojvođanske banke.

Brzom reakcijom uklonjena je velika količina otpada, kako se neprijatan miris ne bi širio. Ova mini divlja deponija predstavlja konstantan problem u našem gradu, jer se jedan deo nesavesnih građana i dalje odlučuje na neadekvatno odlaganje otpada, pritom, ne mareći za posledice.

Problem stvaranja divljih deponija je velik za životnu sredinu, pored toga što je u velikoj meri direktno zagađuju, divlje deponije narušavaju komunalnu higijenu i izgled grada, a ono najvažnije, zagađenjem životne okoline ugrožavamo i svoje zdravlje koje u ovim vremenima nema cenu.

Apelujemo na građane da savesno odlažu otpad, ali i da veće količine komunalnog ili kabastog otpada odnesu na Gradsku deponiju gde je odlaganje besplatno ili da koriste uslugu iznajmljivanja kontejnera na 24h.

Za sve informacije mogu pozvati na kontakt telefone 023/315-0963 (služba iznošenja i deponovanja komunalnog otpada) i 064/811-68-64 (Gradska deponija) a sve u cilju zajedničkog rada na smanjenju stvaranja divljih deponija.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px