HITNO SAOPŠTENJE VODOVODA: U četvrtak CEO GRAD BEZ VODE do 13h!

Zrenjanin – BEZ VODE !

Podelite vest

Prekid vodosnabdevanja u gradu zbog radova elektrodistribucije na trafostanici

U četvrtak 26. maja Elektrodistribucija Srbije izvodiće radove na redovnom remontu trafostanice sa koje se vrši napajanje bunarskih pumpi na izvorištu, zbog čega će doći do prekida vodosnabdevanju na teritoriji celog grada.

Prema najavi Elektrodistribucije u četvrtak 26. maja od 8,30 do 12,30 časova izvodiće se radovi na redovnom remontu trafostanice koja obezbeđuje električnu energiju  za napajanje bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom, što će prouzrokovati prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Do prekida vodosnabdevanja doći će prilikom isključenja napajanja u 8,30 časova, a normalizacija vodosnabdevanja u gradu uslediće 45 minuta nakon završetka radova Elektrodistribucije i puštanja trafostanice u rad, odnosno oko 13,15 časova.

hvaraija vodovod zrenjanin

To je vreme koje je potrebno da se postigne pun kapacitet rada bunarskih pumpi i stabilizuje pritisak vode u gradskoj vodovodnoj mreži.

Kad se stvore potrebni uslovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ će uključiti agregate za napajanje bunarskih pumpi pa se očekuje da će u periodu od 10,30 do 12 časova biti obezbeđeno snabdevanje grada vodom slabijeg pritiska, zbog čega postoji mogućnost da viši spratovi u objektima kolektivnog stanovanja budu bez vode. Iz tog razloga apelujemo na sve korisnike u gradu da racionalno troše vodu kako bi ista, u pomenutom periodu, bila obezbeđena svima.

Prema najavama iz Elektrodistribucije u slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi stoji u saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022