Zaposleni iz Centra Most i deca “Alternative” zajedno za lepše sutra [FOTO]

Zrenjanin - Centar most i Alternativa

Na Trgu slobode u Zrenjaninu danas su, između ostalih, bili izloženi i proizvodi koje su zajedničkim snagama pred sezonu praznika napravili deca i zaposleni u dnevnom boravku „Alternativa“, gde se nalaze deca sa smetnjom u razvoju i telesnim invaliditetom.

Novac od prodaje ovih proizvoda biće iskorišćen za izlet ili za kupovinu stvari koje su im neophodne, a koje se koriste svakodnevno. Od proizvoda mogle su se naći čestitke, magneti za frižider, venčići, ježići sa žitom za Božić, ukrasi za jelku, itd. koje su deca pravila sa puno pažnje i ljubavi.

Centar „Most“ prvi put učestvuje u prodaji na trgu, a pre dva dana su se takođe mogli naći proizvodi iz dnevnog boravka „Naša priča“, gde se nalaze deca, mladi i odrasli sa smetnjama u razvoju.

Sutra, 25. decembra kao i svake godine, u prepodnevnim časovima decu će posetiti Deda Mrazovi na motorima i tom prilikom će im uručiti poklone koje su im spremili. U isto vreme u BIG tržnom centru, Centar „Most“ zajedno sa decom će kititi jelku u takmičenju za najlepšu ovogodišnju jelku. Sva deca koja učestvuju će dobiti paketiće, a pobednici će dobiti nagrade.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022