Predsednik gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Čedomir Janjić podelio radio stanice dobrovoljnim vatrogasnim društvima

Zrenjanin – Radio stanice za DVD

Podelite vest

Predsednik gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Čedomir Janić je juče u prostorijama Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina podelio radio stanice svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima na teritoriji grada zrenjanina a kojih na ovoj teritoriji ima tačno 23.

Značaj ove donacije je pre svega u bržoj i efikasnijoj komunikaciji između svih društava ali i sa Sektorom za vanredne situacije kao i sa profesionalnom vatrogasnom jedinicom kao najvažnijim faktorom u zaštiti od požara.

Dokaz da je dobrovoljno vatrogastvo u ekspanziji je svakodnevan i nesebičan trud i rad predsednika Vatrogasnog saveza Srbije Dragana Ćapina koji je doprineo kvalitenijem radu i boljoj organizaciji.

Predsednik Vatrogasnog saveza grada Zrenjanin Čedomir Janjić se na jučerešanjem skupu zahvalio Gradu Zrenjaninu i gradonačelniku Simu Salapuri na podršci i razumevanju dobrovoljnog vatrogastva na teritoriji grada Zrenjanina i izrazio očekivanje da će grad i dalje davati nesebičnu podršku i biti deo svih daljih aktivnosti predviđenih od strane Vatrogasnog saveza Srbije.

Pored predsednika Vatrogasnog saveza grada Zrenjanin Čedomir Janića, dodeli radio stanica prisustvovali su i Branislav Milosavljevic komandir Vatrogasno – spasilačkog bataljona Zrenjanina, Miroslav Sladojević, šef Odseka za odbranu i vanredne situacije Zrenjanina kao i Darko Obućina iz Radio kluba Zrenjanin koji upoznao korisnike sa funkcionisanjem radio stanica i održao kratak kurs.

Podsećanja radi, Gradski vatrogasni savez Zrenjanina je jedan od najrazvijenijih saveza u Republici Srbiji!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022