Predsednik gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Čedomir Janjić podelio radio stanice dobrovoljnim vatrogasnim društvima

Zrenjanin – Radio stanice za DVD

Podelite vest

Predsednik gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina Čedomir Janić je juče u prostorijama Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina podelio radio stanice svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima na teritoriji grada zrenjanina a kojih na ovoj teritoriji ima tačno 23.

Značaj ove donacije je pre svega u bržoj i efikasnijoj komunikaciji između svih društava ali i sa Sektorom za vanredne situacije kao i sa profesionalnom vatrogasnom jedinicom kao najvažnijim faktorom u zaštiti od požara.

Dokaz da je dobrovoljno vatrogastvo u ekspanziji je svakodnevan i nesebičan trud i rad predsednika Vatrogasnog saveza Srbije Dragana Ćapina koji je doprineo kvalitenijem radu i boljoj organizaciji.

Predsednik Vatrogasnog saveza grada Zrenjanin Čedomir Janjić se na jučerešanjem skupu zahvalio Gradu Zrenjaninu i gradonačelniku Simu Salapuri na podršci i razumevanju dobrovoljnog vatrogastva na teritoriji grada Zrenjanina i izrazio očekivanje da će grad i dalje davati nesebičnu podršku i biti deo svih daljih aktivnosti predviđenih od strane Vatrogasnog saveza Srbije.

Pored predsednika Vatrogasnog saveza grada Zrenjanin Čedomir Janića, dodeli radio stanica prisustvovali su i Branislav Milosavljevic komandir Vatrogasno – spasilačkog bataljona Zrenjanina, Miroslav Sladojević, šef Odseka za odbranu i vanredne situacije Zrenjanina kao i Darko Obućina iz Radio kluba Zrenjanin koji upoznao korisnike sa funkcionisanjem radio stanica i održao kratak kurs.

Podsećanja radi, Gradski vatrogasni savez Zrenjanina je jedan od najrazvijenijih saveza u Republici Srbiji!

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px