Caritas u maju i junu organizovao brojne radionice za osobe sa invaliditetom na temu zapošljavanja!

Zrenjanin - Caritas

Podeli vest:

Tokom maja i juna, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Republike Srbije, organizovane su edukativne radionice posvećene merama zapošljavanja osoba sa invaliditetom. Radionice su održane u Karijernim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Zrenjaninu.

Cilj ovih radionica je informisanje korisnika Karijernih centara o dostupnim merama i podsticajima za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Savetnici Nacionalne službe za zapošljavanje pružili su detaljne informacije o procedurama i finansijskim podsticajima koji su na raspolaganju.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa zakonskim regulativama, obavezama poslodavaca i načinima ostvarivanja subvencija prilikom zapošljavanja ili samozapošljavanja osoba sa invaliditetom. Diskutovano je o važnosti inkluzivnog zapošljavanja i stvaranju radnih okruženja koja omogućavaju jednake šanse za sve zaposlene.

Ove aktivnosti su deo projekta #PosaoPoMeri a sprovode ga #tvojFMI Caritas Srbije Fondacija Ana i Vlade Divac SMart Kolektiv CIL Srbija uz podršku USAID Serbia.

📍 Za više informacija o merama zapošljavanja osoba sa invaliditetom, obratite se Nacionalnoj službi za zapošljavanje ili posetite njihovu zvaničnu internet stranicu.

#osobesainvaliditetom #zaposljavanje #ekonomskoosnazivanje

Foto: Sajt Foruma Mladih sa Invaliditetom

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px