Business forum-open Balkan „Zajedno smo jači“ – Drač, Republika Albanija

Drač, Republika Albanija

Podelite vest

U Draču, Republika Albanija, od 13.-15.maja 2022 održan je BUSINESS FORUM-OPEN BALKAN sa sloganom ZAJEDNO SMO JAČI uz učešće i predstavljanje mikro i malih preduzeća iz Srbije, Albanije, Severne Makedonije kao i predstavnici iz Crne Gore, Bosne I Hercegovine i Slovenije.

Tokom tri dana konferencije realizovani su paneli na teme: “Četvrta industrijska revolucija-šansa za članice “Otvorenog Balkana”, “Poljoprivreda i turizam u fokusu otvorenog Balkana”, “Investicije bez granica”.

Panelisti i diskutanti bili su predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća, akademske zajednice, vladinih i nevladinih organizacija i institucija, kao i lokalnih samouprava iz Srbije, Albanije i Bosne i Hercegovina i Republike Srpske, uz mnogobrojne B2B sastanke.

drac foto 1

Posebnu pažnju je privukao je uvodni panel-sesija ,,POVEZIVANJE BALKANA’’ na kome su učestvovali Nj.E Ambasador Srbije u Tirani Slobodan Vukčević, zatim ekspert za bezbednost iz Tirane Fatjon Softa, ,Načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić, gradonačelnik grada Novog Pazara Nihat Biševac,savetnik u Sektora za ruralni razvoj Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije Mirko Vlačo i konsultant za regionalne javne politike iz Srbije  Dr Ivan Bošnjak. 

Konferenciju je organizovao Naučno poslovni centar WORLD iz Kraljeva uz podršku poslovnih partnera, prijatelja i saradnika.

Značajan doprinos organizaciji Konferencije dalo je udruženje “Godina Pupina” iz Zrenjanina čiji je predstavnik dr Ivan Bošnjak bio predsednik organizacionog odbora.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px