Ekskluzivno – pogledajte budući izgled ulice Marka Oreškovića – Lesnina

Zrenjanin – Marka Oreškovića Lesnina

Podelite vest

Grad Zrenjanin ovih dana započinje rekonstrukciju pešačke staze u ulici Koče Kolarova tačnije šetalište isped zgrade „Lesnina“. Rekonstrukcija ulice će se odvijati u dve faze i to:

Prva faza će početi 9. marta 2022 godine, koja podrazumeva uklanjanje postojećih stabala koja su u prilično lošem stanju, stara i koja su svojim korenjem godinama napravila brojna oštećenja u vidu dignutog asfalta.

Druga faza će početi na jesen 2022 godine a ona će podrazumevati potpuno novi i drugačiji drvored i to sa srebrnolisnim javorom, koji je inače poznat da brzo raste i lako se obnavlja a dostiže visinu i do 25 metara. Takođe ova sorta je poznata i po tome što je prilagodljiva gradskim uslovima i podnosi temperature i do -35 stepeni.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px