Bioskopske projekcije Kulturnog centra Zrenjanina – Festofilm, bioskopski matine

Zrenjanin – Festofilm, bioskopski matine

Podelite vest

Od 11. do 13. marta na bioskopskom programu Kulturnog centra organizuje se revija filmova sa ovogodišnjeg FESTA pod nazivom «Festofilm» u okviru revije prikazaće se tri filsmka ostvarenja: «Sirano», «Belfast» i «Jedna sekunda».  Prema rasporedu projekcija filmovi se prikazuju se u terminu od 20 časova.  U  nedelju, 13. marta u okviru  bioskopskog  matinea u terminima od 11 i od 16 časova prikazuje se dečji animirani film «Pocrvenela panda».

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara. U nastavku pogledajte filmske sinopsise i dodatne informacije o navedenim ostvarenjima koja će se prikazivati, ove nedelje, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina.

Bioskopski matine – Nedelja, 13. Mart

Film: “Pocrvenela panda” / MCF/ 11h & 16h / 250 din.

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično – UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

„Festofilm“ - Revija filmova sa ovogodišnjeg FESTA:

PETAK, 11. MART

Zasnovano na mjuziklu koji je adaptirala i režirala Erika Šmit iz “Sirana de Beržeraka” Edmonda Rostanda, sa muzikom Arona i Brajsa Desnera i stihovima Meta Bernidžera i Karin Beser.

Nagrađivani režiser Džo Rajt privlači bioskopske gledaoce kroz simfoniju emocija, muzikom, romansom i lepotom u filmu SIRANO, ponovo predstavljajući vanvremensku priču o ljubavnom trouglu koji slama srce.

Čovek ispred svog vremena, Sirano de Beržerak (Piter Dinklidž) zaslepljuje istovremeno žestokom igrom reči i sjajnim mačevanjem u dvoboju. Ali, ubeđen da ga njegov izgled čini nedostojnim ljubavi prema odanoj prijateljici, sjajnoj Roksani (Hejli Benet), Sirano tek treba da joj otkrije svoja osećanja. Ali, Roksana se zaljubljuje na prvi pogled u Kristijana (Kelvin Harison Junior).

Film: “ Sirano” /Taramount/ 20h /250 din.

Režija: Joe Wright – Uloge: Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., Ben Mendelsohn – Žanr: drama, romantični, mjuzikl – Scenario: Erica Schmidt – Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Guy Heeley

SUBOTA, 12. MART

Film: “Belfast” /Taramount/ 20h /250 din.

Sadržaj: Kenet Brana, umetnik koji je više puta nominovan za Oskara, napisao je i režirao film BELFAST, potresnu priču o ljubavi, smehu i gubitku tokom odrastanja jednog dečaka, obojenu muzikom i društvenim nemirima  kasnih 1960-ih.

Ražija i scenario: Kenneth Branagh – Uloge: Caitríona Balfe, Jamie Dornan, Judi Dench, Ciarán Hinds, Jude Hill – Producenti : Kenneth Branagh, Laura Berwick, Becca Kovacik, Tamar Thomas – Studio: Universal

NEDELjA, 13. MART

Film: “Jedna sekunda” /Taramount/ 20h /250 din.

Tokom Kulturne revolucije, osuđenik je poslat u radni logor u pustinji severozapadne Kine. Da bi video svoju ćerku na filmu, on beži i kreće u bioskop u obližnjem selu. Tada mu se ukrštaju putevi sa devojčicom koja je siroče i  koja očajnički želi filmsku rolnu i spremna je da je ukrade po svaku cenu. Zagonetna filmska rolna za koju imaju različite planove ubrzo postaje koren njihovog neočekivanog prijateljstva.

Režija: ZHANG Yimou – Uloge: ZHANG Yi, Haocun Liu, Wei Fan – Žanr: komedija, drama – Scenario: ZHANG Yimou, ZOU Jingzhi – Producenti: DONG Ping, Bill KONG

Vidimo se u bioskopu!

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022