Bioskop Kulturnog centra Zrenjanina sve posećeniji

Zrenjanin – Kulturni centar

Podelite vest

U Kulturnom centru zrenjaninska publika u toku ovog vikenda može da pogleda dva filmska ostvarenja. Tinejdžerski film „Leto kada sam naučila da letim“ prikazuje se u petak, 4. marta a dečji animirani film “Jakari i veličanstveno pero” na programu je bioskopskog matinea u nedelju, 6. marta.  Karte za ulaz na projekcije prodaju se po popularnoj ceni od 250 dinara.

Projekcija tinejdžerskog  filma „Leto kada sam naučila da letim“  – petak, 4. mart

U petak, 4. marta na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Zrenjanina je domaći igrani film „Leto kada sam naučila sa letim“ koji je ekranizacija istoimene knjige Jasminke Petrović. Projekcija ove  tinejdžerske filmske priče zakazana je u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima  od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije. Cena karte je 250 dinara.

Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić). Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa ka o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Velika sala Kulturnog centra – nedelja, 6. mart Dva termina prikazivanja: od 11 i od 16 časova

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 6. marta prikazuje se dečji animirani film “Jakari i veličanstveno pero”. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje u dva termina, od 11 i od 16 časova.

Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po popularnoj ceni od 250 dinara.

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksa indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuki dečaka i ponija koji trči poput vetra.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022