Bioskop Kulturnog centra Zrenjanina – Raspored projekcija!

Zrenjanin – Biskop Kulturni centar

Podelite vest

Petak, 25. i subota, 26. mart – film „Bilo jednom u Srbiji“ Nedelja, 27. mart – bioskopski matine – animirani dečji film: „Bezrepi Pele“

Domaći igrani film «Bilo jednom u Srbiji» reditelja Petra Ristovskog prikazuje se u petak, 25. i subotu, 26. marta u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina. Reč je o filmskoj melodrami sa elementima komedije sa radnjom dešavanja  tokom i nakon Prvog svetskog rata  i o sudbinama dva momka i dve devojke sa juga Srbije.

Projekcije su od 20 časova a cena ulaznice je 300 dinara. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

U nedelju, 27. marta na repertoaru bioskopskog matinea prikazuje se dečji animirani film «Bezrepi Pele» sa zakazanim projekcijama od 11 i od 16 časova. Karte se prodaju na biletarnici KCZR svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

"Bilo jednom u Srbiji"

Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dve devojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osetili u „velikom svetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.

I tako počinje borba „starog” i „novog”, u svakom smislu. Za velika dela potrebno je sasvim malo prave ljubavi.

Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Zoran Cvijanović, Predrag Miki Manojlović, Ivan Bekjarev (preminuo 2020. godine)
Scenario: Zvonimir Šimunec, Vladimir Andrić, Majda Šimunec
Žanr: Melodrama sa elementima komedije

BIOSKOPSKI MATINE

Dečji animirani film «Bezrepi Pele» – Nedelja, 27. mart /- Film: “Bezrepi Pele”/ MCF/ 11h & 16h /250 din.

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijatljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

total 2403 3003 volimzrenjanin
Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022