Letnja kupališna sezona na otvorenom gradskom bazenu zvanično počinje u subotu

Bazen Zrenjanin

Letnja kupališna sezona na otvorenom gradskom bazenu zvanično počinje u subotu, 19. juna, najavljeno je danas, prilikom posete zamenika gradonačelnika Zrenjanina Saše Santovca ovom rekreativno-sportskom objektu.

bazen zrenjanin 2021 002
Gradski bazen u Zrenjaninu
bazen zrenjanin 2021 001
Gradski bazen u Zrenjaninu

-Grad Zrenjanin je u proteklom periodu uložio sredstva u uređenje Peskare i Gradskog bazena, zato što želimo da našim sugrađanima ponudimo mogućnost da dođu na ova mesta i da se tokom toplih letnjih dana osveže, druže i uživaju u svom gradu – istakao je Santovac i podsetio da je kupališna sezona na Peskari zvanično počela 1. juna.

On je dodao da će lokalna samouprava i ove godine najuspešnije učenike nagraditi besplatnim ulazom na bazen, što je već tradicionalna akcija koju Grad sprovodi.

Direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov je naglasio da je uoči početka letnje sezone obavljen obiman posao kako bi bazen spremno dočekao kupače, i da tom prilikom nije bilo većih problema. On je napomenuo da će se na bazenu sprovoditi određene protivepidemijske mere.

On je istakao da će ovog vikenda ulaz biti besplatan, a da cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prethodni period. One i dalje iznose 170 dinara za odrasle i 80 dinara za decu, dok mališani ispod pet godina ulaz ne plaćaju.

bazen zrenjanin 2021 001
Gradski bazen u Zrenjaninu

Ostavite komentar ovde...

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *