Autocentar MALEŠ 023 savetuje: Šta je potrebno za putovanje u Grčku kolima?

Zrenjanin – Tehnički pregled Maleš

males nalepnica 01

Za vožnju kolima kroz Severnu Makedoniju je potrebno

Važeći pasoš, Vozačka i saobraćajna dozvola, Zeleni karton (još uvek je obavezan) – 2.000,00 dinara, Međunarodno ovlašćenje – žuta karta (ako vozilo nije registrovano na vaše ime) – 1.500,00 dinara, Protivpožarni aparat (minimum S 2 aparat od 2 kg), Zdravstveno putno osiguranje za broj dana koje provodite u inostranstvu (nije obavezno, ali preporuka je da ga imate)

Ako ste slučajno zaboravili da izvadite neki međunarodni dokument, možete ga izvaditi u AMSS centrima. Ukoliko zaboravite da u Srbiji izvadite zeleni karton za vozilo, nećete biti vraćeni sa makedonske granice, ali ćete ga u tom slučaju na granici platiti 50 EUR.

Za vožnju kolima ako idete preko Bugarske je potrebno?

Važeći pasoš (minimum 3 meseca važenja), vozačka i saobraćajna dozvola, zeleni karton NIJE OBAVEZAN u Bugarskoj, evropski formular za prijavu saobraćajnog udesa (dobija se pri registraciji vozila), međunarodno ovlašćenje – žuta karta (ako vozilo nije registrovano na vaše ime) 1.500,00 dinara, Protivpožarni aparat (minimum S 2 aparat od 2 kg)

Za vožnju automobilom u Grčkoj obavezno je imati!

Važeći pasoš (za Grčku mora da važi minimum 3 meseca od datuma planiranog povratka), Vozačka i saobraćajna dozvola, Zeleni karton NIJE OBAVEZAN u Grčkoj, Evropski formular za prijavu saobraćajnog udesa, Međunarodno ovlašćenje – žuta karta (ako vozilo nije registrovano na vaše ime) 1.500,00 dinara, Protivpožarni aparat (minimum S 2 aparat od 2 kg), Zdravstveno putno osiguranje za broj dana koje provodite u inostranstvu, Rezervne naočare u slučaju da na vozačkoj dozvoli imate sliku sa naočarima.

Fluorescentni prsluk je obavezan i nemojte ga držati u gepeku, već pri ruci, u kaseti ili pregradi na vratima. Ukoliko je potrebno da izađete iz vozila na auto-putu ili nekoj drugoj saobraćajnici morate najpre navući na sebe prsluk. Takođe, proverite da li imate trougao, opremu za prvu pomoć (pogledajte da joj nije slučajno istekao rok upotrebe).

VAŽNA INFORMACIJA: Grčka je najskuplja što se tiče goriva i tamo je za litar benzina potrebno izdvojiti 2,53 evra dok litar dizela košta 1,93 evra!

Pored usluga tehničkog pregleda vršimo:

Na tehničkom pregledu „Maleš 023“ dajemo mogućnost plaćanja na rate (putem administrativne zabrane i penzije od 3 do 12 rata), čekovima građana, gotovinom ili karticom.

autocentar males 023 3
Tehnički pregled Maleš
auto centar males zrenjanin

Stojimo vam na usluzi radnim danima od 07:00 do 20:30 i subotom od 08:00 do 15:00.

Dok čekate da se završi tehnički pregled vašeg vozila u našoj čekaonici možete napraviti mali predah i uživati u surfovanju internetom i raznovrsnoj ponudi besplatnih toplih napitaka kojima svakog od vas, sa zadovoljstvom ugostimo.

Tehnički pregled „Maleš 023“ doo, Zrenjanin, Carinska 2b, mail: malesristo@yahoo.com

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px