Auto škola Euro Start vam predstavlja 5 korisnih saveta za bezbednu noćnu vožnju!

Zrenjanin - Auto škola Euro start

Jedan od većih strahova vozača, pogotovo početnika, jeste noćna vožnja. Zbog toga vam Auto škola Euro Start predstavlja 5 korisnih saveta za bezbednu vožnju, koje možete uvrstiti u svoju rutinu i postepeno savladati strah od iste.

✅ Pre svega, prilagodite brzinu uslovima na putu. Poštujte ograničenja! Ako vam put nije poznat usporite, kako biste bili sigurniji. Držite bezbedno, veće odstojanje u odnosu na druga vozila.

✅ Zatim, kada je to potrebno, koristite duga svetla. Naravno, duga svetla nikako ne smete koristiti kada vozite u naseljenom mestu ili kada vam automobil ide u susret. Ona će vam omogućiti da vidite „na daleko“ i da na vreme reagujete.

✅ Uvek vozite odmorni. Ovo je pogotovo bitno kada vozite noću, jer je potrebno da vam pažnja i reakcije budu na najvišem nivou.

✅ Ne dozvolite da vam bilo šta odvlači pažnju! Bilo da je u pitanju preglasna muzika, korišćenje mobilnog telefona, hrana ili piće- sve to može sačekati kraj vožnje. Skretanje pažnje sa puta može da bude opasno i danju, a pogotovo noću.

✅ Ne gledajte direktno u svetla automobila koji vam dolaze u susret, već gledajte blago pored njih. Tako ćete izbeći efekat „zaslepljenja“ od tuđih svetala. Takođe, ako vam je unutrašnji retrovizor podešen tako da vam svetla automobila koji vozi iza vas upiru pravu u oči, blago ga pomerite i podesite tako da vam svetla ne smetaju tokom vožnje.

Svakom kandidatu koji pohađa auto školu Euro start obezbeđeni su časovi teorijske nastave u prijatnim i funkcionalnim učionicama, koji su dostupni svakodnevno u više smena a sve u zavisnosti od slobodnog vremena kandidata, i sva neophodna učila u elektronskom obliku za brzo i efikasno polaganje teorijskog ispita.

Obezbeđene su obuka i polaganje za sve kategorije vozila i to po najpovoljnijim cenama koje možete videti na sajtu škole http://www.eurostart.co.rs/cenovnik/.

Sve informacije mogu se dobiti na sledeće brojeve telefona:

U auto školi Euro start obezbeđena je, sasvim besplatno, predispitna provera znanja koja se može zakazati svakog radnog dana.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px