Auto škola Euro Start izdvaja 3 jednostavna saveta za roditelje prilikom upisa dece u auto školu!

Zrenjanin - Auto škola Euro start

Roditelji se često nalaze u različitim nedoumicama kada upisuju decu u auto školu, a auto škola Euro Start za vas izdvaja 3 jednostavna saveta koja vam mogu pomoći prilikom donošenja ove značajne odluke.

✅Pre svega, prvi korak jeste da utvrdite da li vaše dete ispunjava sve uslove neophodne za upisivanje u auto školu i polaganje kategorije za koju ste se odlučili.

✅Nakon toga, potrebno je da porazgovarate sa vašim detetom o obavezama koje ih čekaju i budete sigurni da je dete dovoljno zrelo za upuštanje u svet vožnje. Takođe, pobrinite se da im časovi u auto školi ne budu previše naporni i u periodu kada su zatrpani drugim obavezama ili se ne osećaju spremno za taj korak.

✅Poslednja, ali ne najmanje bitna stavka jeste da istražite auto škole i odaberete onu koja odgovara najviše vašim zahtevima, koja ima najkvalitetnije instruktore i izlazi u susret vašem detetu. Tokom celog procesa, trudite se da detetu budete podrška i motivacija na putu ka jednom vidu osamostaljivanja.

Svakom kandidatu koji pohađa auto školu Euro start obezbeđeni su časovi teorijske nastave u prijatnim i funkcionalnim učionicama, koji su dostupni svakodnevno u više smena a sve u zavisnosti od slobodnog vremena kandidata, i sva neophodna učila u elektronskom obliku za brzo i efikasno polaganje teorijskog ispita.

Obezbeđene su obuka i polaganje za sve kategorije vozila i to po najpovoljnijim cenama koje možete videti na sajtu škole http://www.eurostart.co.rs/cenovnik/.

Sve informacije mogu se dobiti na sledeće brojeve telefona:

U auto školi Euro start obezbeđena je, sasvim besplatno, predispitna provera znanja koja se može zakazati svakog radnog dana.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px