Aradac dobio novu asfaltiranu ulicu u dužini od 400 metara, vrednost radova 10 miliona dinara!

Aradac - Asfaltiranje

Gradonačelnik u obilasku radova na asfaltiranju Ulice Kapetana Nalepke u Aradcu, od juče nov asfalt i u Tomićevoj u Zrenjaninu

Nastavljaju se obimni radovi na asfaltiranju ulica u gradu i u naseljenim mestima, a na osnovu Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina. Radovi su danas u toku u Aradcu, u delovima ulica Kapetana Nalepke i Tanaska Rajića, gde se nov asfalt postavlja u dužini nešto većoj od 400 metara.

Radove je danas obišao i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zajedno s predstavnicima mesne zajednice Aradac, a tom prilikom je i razgovarao s meštanima, koji su po prvi put dobili asfalt ispred svojih kuća. Izrazili su veliko zadovoljstvo zbog toga, a značaj ovih radova utoliko je veći, jer ulica Kapetana Nalepke predstavlja, praktično, nov ulaz u selo iz pravca Novog Sada, a vodi sve do izlaza iz sela ka Zrenjaninu. Druga ulica, Tanaska Rajića, u čijem se delu takođe ugrađuje nov asfalt, ukršta se s prethodno navedenom i njom saobraćaj vodi iz pravca Novog Sada ka drugom delu sela.

Investiciona vrednost ovih radova u Aradcu iznosi blizu 10 miliona dinara.

Juče su završeni i radovi na asfaltiranju dela Tomićeve ulice u Zrenjaninu, od ukrštanja s Miletićevom ulicom do Begeja, u mesnoj zajednici „Dolja – Crni šor“. Radovi su ovde izvedeni u dužini od 470 metara, širina ulice je pet metara, a vrednost investicije 20 miliona dinara.

Radovi na asfaltiranju nastavljaju se po dinamičkom planu preduzeća koja ih izvode po osnovu ugovora, a to su nosioci zajedničke ponude – putarsko preduzeće “Baumeister” Beograd, sa članovima ponude, preduzećima “Sremput” Ruma i “Vojvodina-Bačkaput” Novi Sad. Asfaltiranje u Aradcu i Tomićevoj u Zrenjaninu izveli su radnici preduzeća “Vojvodina-Bačkaput”.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px