Aradac dobio novu asfaltiranu ulicu u dužini od 400 metara, vrednost radova 10 miliona dinara!

Aradac - Asfaltiranje

Gradonačelnik u obilasku radova na asfaltiranju Ulice Kapetana Nalepke u Aradcu, od juče nov asfalt i u Tomićevoj u Zrenjaninu

Nastavljaju se obimni radovi na asfaltiranju ulica u gradu i u naseljenim mestima, a na osnovu Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina. Radovi su danas u toku u Aradcu, u delovima ulica Kapetana Nalepke i Tanaska Rajića, gde se nov asfalt postavlja u dužini nešto većoj od 400 metara.

Radove je danas obišao i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, zajedno s predstavnicima mesne zajednice Aradac, a tom prilikom je i razgovarao s meštanima, koji su po prvi put dobili asfalt ispred svojih kuća. Izrazili su veliko zadovoljstvo zbog toga, a značaj ovih radova utoliko je veći, jer ulica Kapetana Nalepke predstavlja, praktično, nov ulaz u selo iz pravca Novog Sada, a vodi sve do izlaza iz sela ka Zrenjaninu. Druga ulica, Tanaska Rajića, u čijem se delu takođe ugrađuje nov asfalt, ukršta se s prethodno navedenom i njom saobraćaj vodi iz pravca Novog Sada ka drugom delu sela.

Investiciona vrednost ovih radova u Aradcu iznosi blizu 10 miliona dinara.

Juče su završeni i radovi na asfaltiranju dela Tomićeve ulice u Zrenjaninu, od ukrštanja s Miletićevom ulicom do Begeja, u mesnoj zajednici „Dolja – Crni šor“. Radovi su ovde izvedeni u dužini od 470 metara, širina ulice je pet metara, a vrednost investicije 20 miliona dinara.

Radovi na asfaltiranju nastavljaju se po dinamičkom planu preduzeća koja ih izvode po osnovu ugovora, a to su nosioci zajedničke ponude – putarsko preduzeće “Baumeister” Beograd, sa članovima ponude, preduzećima “Sremput” Ruma i “Vojvodina-Bačkaput” Novi Sad. Asfaltiranje u Aradcu i Tomićevoj u Zrenjaninu izveli su radnici preduzeća “Vojvodina-Bačkaput”.

izvor: zrenjanin.rs

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022