“Sunčana jesen života” – Piroška i Ljubivoj 61 godinu u srećnom braku [ FOTO ]

Zrenjanin - Crveni krst

Crveni krst Zrenjanin je organizovao završnu, svečanu dodelu nagrada povodom realizacije programa ,,Sunčana jesen života”. Svečanost je održana u Maloj sali Crvenog krsta Zrenjanin u petak 29. oktobra 2021. godine sa početkom u 11 časova.

Ovom prilikom je uručena nagrada najstarijem aktivnom volonteru Crvenog krsta Zrenjanin, kao i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs Crvenog krsta.

Gospođa Anka Hajdu rođena je 25. decembra 1941. godine, najstarija je aktivna volonterka Crvenog krsta Zrenjanin sa preko 30 godina volonterskog staža i danas posvećeno učestvuje u svim aktivnostima Organizacije.

61 godina srećnog braka !

Bračni par koji je najduže u braku a koji se javio na konkurs raspisan od strane Crvenog krsta Zrenjanin su gospođa Piroška i gospodin Ljubivoj Dostanić. Ove godine, oni su proslavili 61. godišnjicu braka.

Na svečanosti su proglašeni i izloženi najbolji radovi i nagrađeni polaznici Predškolske ustanove kao i učenici osnovnih škola koji su poslali najbolje radove na likovno literarni konkurs ,,Moji baba i deda”.

Gospođa Piroška je ostavila lepu poruku za mlade: “Ono što nas drži ceo život jeste ljubav, rad i posao koji ste izabrali i koji ste s voljom radili. Naravno tu su i deca, a posle unuci i praunuci.

Najbitnija stvar je sporazumevanje, tolerancija i naravno ljubav. Kada dođe do nesporazuma, naše pravilo je bilo da ja odem u baštu a ona ostane u kući da radi svoje, a posle sat vremena kad se vidimo, kao da se ništa nije ni desilo. “, rekao je gospodin Ljubivoj.

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px