64. Dani berbe grožđa u Vršcu

Zrenjanin – Vršac

Podelite vest

Manifestacija „Dani berbe grožđa“ – u narodu poznata kao „Grožđebal” – ima dugu tradiciju i održava se svake godine, trećeg vikenda u septembru.

Prva izložba vina u Vršcu održana je u kafani „Kod dva ključa” 1857. godine, a tradicija se nastavlja i sada, 165 godina kasnije. Jedan od sponzora manifestacije je trgovinski lanac Gomex.

gomex berba grozdja 1

„Dani berbe grožđa“ su najvoljenija i najposećenija manifestacija grada Vršca i ove godine su na programu u periodu od 15. do 18. septembra.

Tokom Grožđebala, u slavu berbe grožđa se organizuju mnogobrojna kulturna, zabavna i sportska dešavanja, kao i izložba grožđa i vina. Neki od najzanimljivijih sadržaja su: karnevalska povorka, dečji maskenbal, nagradna igra „Grožđe iz aviona“, Grožđebalska ulična trka… Što se tiče zabavnih sadržaja, iz programa se izdvajaju koncerti koji će biti održani na glavnoj bini.

Tokom trajanja Grožđebala, za posetioce će biti otvoreni svi vinski podrumi u gradu i okolini. Takođe, u Gomex marketima u Vršcu su pripremljene posebne akcije povodom održavanja manifestacije.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022