Održana 40. redovna sednica Skupštine članova RCR Banat

Zrenjanin - RCR Banat

U maloj konferencijskoj sali Hotela Vojvodina, u Zrenjaninu juče je održana 40. redovna sednica Skupštine članova Regionalnog centra za društveno-ekonomski razvoj -Banat, u prisustvu predstavnika osnivača grada Kikinde, opština: Žitište, Sečanj, Nova Crnja i Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga.

Za predsedavajućeg sednice izabran je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura. Sednicu je otvorila direktorka RCR Banat Irena Vukić.

Na dnevnom redu bile su sledeće tačke: godišnji izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2022. godinu i akcioni plan RCR Banat za 2023.godinu. Irena Vukić je istakla da je prethodni ciklus projekata Interreg IPA 2014- 2020 uspešno realizovan i da su nakon objavljivanja novih poziva Interreg IPA 2021.-2027. pripremljeni novi projekti sa kojima je aplicirano.

U tom kontekstu i akcioni plan RCR Banat za 2023. godinu osim pripreme novih projekata podrazumeva i aktivnosti kojima se RCR Banat kontinuirani bavi, kao što su , strateški razvoj teritorije, razvoj MSPP, jačanje kapaciteta lokalnih samouprava i drugo. 

Predsedavajući, gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura, dao je punu podršku za dalji rad i istakao  da je saradnja sa RCR Banat  značajna u svim segmentima, da je ta saradnja gotovo svakodnevna i izuzetno bitna za sve osnivače, takođe je naglasio da projekti prekogranične saradnje poboljšavaju kvalitet života u ovim krajevima i doprinose društveno-ekonomskom razvoju. Na sednici je jednoglasno usvojen godišnji izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2022.godinu i akcioni plan RCR Banat za 2023.godinu.

Izvor: Grad Zrenjanin

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px