Subota, Plankov park, 4. dečji inkluzivni festival „Čep fest“!

Zrenjanin – Čep fest

Podelite vest

Čep za hendikep organizuje 4. Dečji inkluzivni festival "Čep fest". On će se održati u subotu, 21. maja 2022. godine od 11 do 13 sati u Plankovom parku pored Kulturnog centra Zrenjanina a u njihovom saopštenju povodom festivala stoji sledeće:

U proteklih deset godina, koliko postoji naše udruženje, stvorili smo veliku porodicu sakupljača čepova i zaštitnika životne sredine (kojih je u celoj Srbiji oko 700.000) i osoba koje su korisnici ortopedskih pomagala.

Deca, zajedno sa roditeljima, vaspitačima, učiteljima i nastavnicima imaju veliku ulogu u našim akcijama. Stoga organizujemo Čep fest gde ćemo se družiti na edukativnim i kreativnim inkluzivnim radionicama, kroz različite igre, takmičenja i muzički program.

Festival je namenjen deci iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola, ali i starijima. Gosti Festivala biće i mladi koji su proteklih godina od Čepa za hendikep dobila pomagala.Na Festivalu će učestvovati oko 250 dece, a očekujemo da će nas posetiti još oko 200 ljudi. Zrenjaninske osnovne škole najavile su i organizovane posete.

Agenda festivala:

11:00 Otvaranje Čep festa
11.00-13.00 Igralište (sportske i zabavne igre, takmičenja, poligon)
11.00-13.00 Kreativne radionice (pravljenje životinjica, mozaik, magneti, reciklaža i dr)
11.30-12.30 Kamišbaj – malo japansko pozorište od papira, predstava i kreativna radionica
12.30-13.00 Muzički program, Chopor band iz Zemuna

Sponzori su za decu obezbedili vodu, slatkiše i sladoled. Pozivamo vas da medijski ispratite Čep fest i na taj način podržite kako nas tako i sve sakupljače čepova u našoj misiji koja povezuje ekologiju i pomoć osobama sa invaliditetom. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na cepzahendikep@gmail.com i 061 2211121 rekao je Zoran Martinov, predsednik

Više o nama: Od osnivanja Udruženja, pre deset godina, akciju Čep za hendikep je podržalo više stotina hiljada pojedinaca, desetine nevladinih organizacija i nekoliko stotina privrednih društava, državnih i privatnih kompanija, sredstava javnog informisanja i državnih institucija (predškolske i školske ustanove, fakulteti, instituti, ministarstva, ambasade itd.).

Do danas smo prikupili oko 330 tona čepova. Od novca dobijenog od reciklera kupili smo i uručili 105 ortopedskih pomagala za osobe sa invaliditetom, uglavnom invalidska kolica i uspinjače za stepenice. O našim aktivnostima javnost uredno obaveštavamo putem sajta cepzahednikep.org

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px