Subota, Plankov park, 4. dečji inkluzivni festival „Čep fest“!

Zrenjanin – Čep fest

Podelite vest

Čep za hendikep organizuje 4. Dečji inkluzivni festival "Čep fest". On će se održati u subotu, 21. maja 2022. godine od 11 do 13 sati u Plankovom parku pored Kulturnog centra Zrenjanina a u njihovom saopštenju povodom festivala stoji sledeće:

U proteklih deset godina, koliko postoji naše udruženje, stvorili smo veliku porodicu sakupljača čepova i zaštitnika životne sredine (kojih je u celoj Srbiji oko 700.000) i osoba koje su korisnici ortopedskih pomagala.

Deca, zajedno sa roditeljima, vaspitačima, učiteljima i nastavnicima imaju veliku ulogu u našim akcijama. Stoga organizujemo Čep fest gde ćemo se družiti na edukativnim i kreativnim inkluzivnim radionicama, kroz različite igre, takmičenja i muzički program.

Festival je namenjen deci iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola, ali i starijima. Gosti Festivala biće i mladi koji su proteklih godina od Čepa za hendikep dobila pomagala.Na Festivalu će učestvovati oko 250 dece, a očekujemo da će nas posetiti još oko 200 ljudi. Zrenjaninske osnovne škole najavile su i organizovane posete.

Agenda festivala:

11:00 Otvaranje Čep festa
11.00-13.00 Igralište (sportske i zabavne igre, takmičenja, poligon)
11.00-13.00 Kreativne radionice (pravljenje životinjica, mozaik, magneti, reciklaža i dr)
11.30-12.30 Kamišbaj – malo japansko pozorište od papira, predstava i kreativna radionica
12.30-13.00 Muzički program, Chopor band iz Zemuna

Sponzori su za decu obezbedili vodu, slatkiše i sladoled. Pozivamo vas da medijski ispratite Čep fest i na taj način podržite kako nas tako i sve sakupljače čepova u našoj misiji koja povezuje ekologiju i pomoć osobama sa invaliditetom. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na cepzahendikep@gmail.com i 061 2211121 rekao je Zoran Martinov, predsednik

Više o nama: Od osnivanja Udruženja, pre deset godina, akciju Čep za hendikep je podržalo više stotina hiljada pojedinaca, desetine nevladinih organizacija i nekoliko stotina privrednih društava, državnih i privatnih kompanija, sredstava javnog informisanja i državnih institucija (predškolske i školske ustanove, fakulteti, instituti, ministarstva, ambasade itd.).

Do danas smo prikupili oko 330 tona čepova. Od novca dobijenog od reciklera kupili smo i uručili 105 ortopedskih pomagala za osobe sa invaliditetom, uglavnom invalidska kolica i uspinjače za stepenice. O našim aktivnostima javnost uredno obaveštavamo putem sajta cepzahednikep.org

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022