Vlada Srbije obezbedila 300 miliona dinara BESPOVRATNO za podršku mladima u poslovanju!

Zrenjanin - Podrška mladima u poslovanju

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, koji je po ovlašćenju predsednice Vlade preuzeo ovlašćenja ministra privrede do izbora novog ministra, istakao je da Vlada na ovaj način pruža podršku osnivanju i opstanku novih preduzeća, kao i mladim preduzetnicima.

„Za ovaj program je iz budžeta izdvojeno 300 miliona dinara, a ta sredstva se potpuno bespovratno dodeljuju početnicima u poslovanju i mladima, kako bismo im pomogli da razviju svoj biznis.

Preostali iznos investicionog ulaganja će se finansirati iz kredita Fonda za razvoj.

Pozivam početnike u biznisu i mlade da se prijave i na taj način dodatno osnaže svoj biznis jer je ovo zaista odlična prilika za njih, što se i pokazalo u prethodnim godinama“ – rekao je Mali i dodao da iznos ukupno odobrenih sredstava po zahtevu, uključujući i bespovratna i kreditna sredstva, ne može biti manji od 400 hiljada dinara, niti veći od šest miliona dinara.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. i ova bespovratna sredstva koja je vlada izdvojila mladima za pokretanje svog biznisa govore kolika je briga države da što više mladih započne neki svoj posao a pomoć države im i te kako dobro dodje pa to je divno

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px