Preko 800 učesnika na 2. MaxBet Zrenjaninskom maratonu!

Zrenjanin – 2. maraton

Podelite vest

Praznik trčanja u Zrenjaninu - više od 800 učesnika na 2. Zrenjaninskom maratonu i pratećim trkama

Zrenjaninskim ulicama danas je trčalo više od 800 takmičara, aktivnih atletičara i rekreativaca, koji su nastupili na 2. Zrenjaninskom maratonu i nekoliko pratećih trka. 

2 zrenjaninski maraton 013
2. MaxBet Zrenjaninski maraton
2 zrenjaninski maraton 019
2. MaxBet Zrenjaninski maraton

Nakon prošlogodišnje premijere, MaxBet 2. Zrenjaninski maraton ispunio je očekivanja i ponovo okupio brojne atletičare i ljubitelje trčanja i rekreacije, koji su se oprobali u maratonskoj trci na 42,2 kilometra, polumaratonu, trci zadovoljstva na 7 kilometara i štafetnom polumaratonu 3h7 km, a stazu od 3 kilometra prevalilo je i dvadesetak učesnika sa invaliditetom. Najmlađi su se priključili “trci s osmehom”.

Otvarajući manifestaciju, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, koji je potom i uspešno učestvovao u trci zadovoljstva, rekao je da, nakon drugog izdanja, Zrenjaninski maraton već prerasta u tradiciju.

– Veliki pozdrav za sve trkače, veliki pozdrav iz Zrenjanina, grada sporta, iz Evropskog grada sporta, hvala organizatorima, volonterima, svim službama koje su dale doprinos organizaciji ovog drugog maratona. Prošle godine bila je premijera i rekli smo, kada pređemo onu rizičnu cifru – drugi maraton – mislim da to postaje značajna tradicija, i po broju učesnika i po organizaciji, i idemo sigurno ka tom cilju – poručio je gradonačelnik učesnicima, poželeo im dobro vreme i da ostvare najbolje lične rezultate. 

Organizatori, predsednik i sekretar udruženja “Maraton Tim” iz Zrenjanina Vladimir Stanar i Srđan Neškoski, zadovoljni su brojem učesnika današnje trke i ističu da svaka maratonska trka sa više od 50 učesnika zavređuje pažnju. Za najdužu stazu danas je u Zrenjaninu bilo prijavljeno 69 trkača, na startu polumaratona našlo se 220, a trke zadovoljstva, koja je danas bila i najmasovnija, 420 učesnika. 

Više fotografija (ceo album sa 380 fotografija) pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022