1200 zrenjaninskih maturanata plesalo na Trgu slobode [66 NAJLEPŠIH FOTOGRAFIJA]

Zrenjanin – 1200 maturanata!

Podelite vest

Održan tradicionalni ples 1200 zrenjaninskih maturanata – Trg slobode ispunjen mladošću, osmesima i muzikom

Čuveni kadril, uz zvuke operete “Slepi miš” Johana Štrausa, otplesalo je danas 1200 zrenjaninskih maturanata, u tradicionalnoj manifestaciji održanoj na centralnom gradskom trgu. Ove godine ponovo u bojama državne zastave i s obeležjima grada Zrenjanina – crvenim i belim majicama i s plavim kišobranima – učenici završnih razreda svih devet gradskih srednjih škola simbolično su obeležili završetak školovanja i stupanje u novo životno doba. 

ples maturanata zrenjanin2022 008
Ples maturanata, Zrenajnin 2022

Osim velikog broja maturanata, na Trgu slobode okupio se i velik broj njihovih roditelja, rodbine, profesora, prijatelja, ali i građana Zrenjanina koje je taj značajan i zanimljiv događaj privukao.

Manifestaciju je, kao i svih ranijih godina, podržao Grad Zrenjanin, u čije se ime maturantima obratio i ples otvorio gradonačelnik Simo Salapura. Uz konstataciju da sa Trga slobode šaljemo najlepšu sliku u svet, sliku naše mladosti i budućnosti našeg grada i naše zemlje, gradonačelnik je uputio maturantima najlepše želje za period koji je pred njima. 

– Želim vam svima da upišete željene fakultete, ko ne upisuje fakultet da nađe posao, želim vam da se lično i profesionalno ostvarite u našem gradu, vašem gradu, u Zrenjaninu, a mi ćemo se potruditi da takve uslove obezbedimo. Iza vas je značajan period života, nije mala stvar završiti školovanje, iza vas su najlepši dani, a pred vama novi izazovi. Želim vam, pre svega, dobro zdravlje i da u tim izazovima, u vašim ciljevima i željama, budete istrajni i hrabri – poručio je gradonačelnik maturantima.    

Više fotografija pogledajte na našoj fb stranici OVDE

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Grad Zrenjanin je sufinansirao projekat „Zrenjanin grad aktuelnosti“ a stavovi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina.

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  1. predivne fotografije sa plesa maturanata zrenjaninskih srednjih škola divan maturski ples na gradskom trgu uz prisustvo roditelja rodbine i zrenjaninaca maturanti srećno unovi život i upis na fakultete

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022