Prelepa slika iz Zrenjanina: 1100 zrenjaninskih maturanata plesalo na Trgu slobode [FOTO]

Zrenjanin – Ples maturanata

Čuveni kadril, uz zvuke operete “Slepi miš” Johana Štrausa, otplesalo je danas 1100 zrenjaninskih maturanata, u tradicionalnoj manifestaciji održanoj na centralnom gradskom trgu.

Ove godine maturanti, koji su bili u majicama i sa kišobranima u kombinaciji roze i plave boje – učenici završnih razreda svih devet gradskih srednjih škola simbolično su obeležili završetak školovanja i stupanje u novo životno doba i ispunili Trg slobode mladošću, osmesima i muzikom.

Osim velikog broja maturanata, na Trgu slobode okupio se i velik broj njihovih roditelja, rodbine, profesora, prijatelja, ali i građana Zrenjanina koje je taj značajan i zanimljiv događaj privukao, uprkos ne tako lepom vremenu i padavinama od prethodnog dana.

Manifestaciju je, kao i svih ranijih godina, podržao Grad Zrenjanin, u čije se ime maturantima obratio i ples otvorio gradonačelnik Simo Salapura. Uz konstataciju da sa Trga slobode šaljemo najlepšu sliku u svet, sliku naše mladosti i budućnosti našeg grada i naše zemlje, gradonačelnik je uputio maturantima najlepše želje za period koji je pred njima.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pratite nas i na portalu

Najnovije vesti - Naslovi.net

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

One comment

  1. predivna slika mladih maturanata svih srednjih škola u zrenjaninu srećno mladi ulazite u novi život koji počinjete da gradite puno sreće i uspeha u daljem školovanju

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 5 ČLANAKA

Novosti volimzrenjanin.com

Prijavite se na naš „Newsletter“ a mi obećavamo da vas nećemo gnjaviti sa dosadnim mejlovima jer to i nama smeta.

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

volim zrenjanin logo jul 2022