Организација Светосавље доделила свеске ђацима првацима за школску 2021-2022

Организација Светосавље доделила свеске ђацима првацима

СВЕТОСАВЉЕ ЗРЕЊАНИН

Традиционално, као и сваке године организација СВЕТОСАВЉЕ је даровала ђацима првацима школске свеске са ликом Светог Саве свим основним школама у Зрењанину/Петровграду и општини Житиште. Ове године у први разред уписано је 1025 ученика, у 28 школа на територији Града Зрењанина (28 првака више него претходне године) и  122 ђака у 3 школе у општини Житиште.

Приликом доделе свезака ђацима, као и претходних година, чланови Светосавља имали су прилику да се у разговору са директорима и управом школа, упознају са активностима које школе планирају да спроводу, али и са проблемима са којима су се суочавале у претходној школској години, услед пандемије изазване вирусом Kорона.

svetosavlje 5
Светосавље Зрењанин

Чланови Светосавља су указали на основни циљ организације апострофирајући активности и бројне догађаји које организација обележава и промовише, а у циљу унапређења и даље сарадње.

Позитивне реакције директора школа и захвалност због пажње коју Светосавље поклања ђацима али и просветним радницима је највећа сатисфакција за све оно што организација ради.

svetosavlje 1
Светосавље Зрењанин
svetosavlje 2
Светосавље Зрењанин
svetosavlje 8
Светосавље Зрењанин

Поред чланова У.О. у дељењу свезака првацима учествовали су и чланови организације, као и кумови Саша Бајић и Никола Реновица.

Извор: Светосавље

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px