Porodična firma „Bomist“ i kompanija „Nexe“ organizovali promociju građevinskih proizvoda

Zrenjanin - "Nexe" i "Bomist"

Podeli vest:

Juče je u prepunom zrenjaninskom restoranu „Kamel“ po drugi put održano stručno predavanje i promocija proizvoda kompanije „Nexe grupa“ na kojem su domaćini i jedni od organizatora bili braća Mićo i Nedeljko Stanić iz firme Bomist koja već više decenija uspešno posluje u Zrenjaninu.

Prezentacija je okupila velik broj privrednika koji se bave izgradnjom privatnih stambenih ali i poslovnih objekata a neposredno pred početak prezentacije za portal volimzrenjanin.comDušan Glavaški odgovoran za marketing kompanije „Nexe grupa“ u Srbiji, je rekao:

„Ovo već polako postaje tradicija u Zrenjaninu, sa porodicom Stanić i njihovom kompanijom Bomist mi iz Nexe-a organizujemo već nekoliko godina uzastopno prezentacije našeg asortimana, i malo da pokažemo ljudima šta je to novo što smo napravili, i da ih podsetimo na neke naše standarde što se tiče kvaliteta i asortimana proizvoda.

Danas će biti reči o blokovskoj robi, imamo akustične blokove koje smo plasirali na tržište nedavno, takođe imamo i nove boje što se tiče crepa, malo će se govoriti i o asortimanu iz naše fabrike iz Hrvatske. Takođe ćemo davati i odgovore na pitanja svih naših gostiju ako ih budu imali.“

„Mi imamo ozbiljan tim koji se bavi kako istraživanjem tržišta tako i razvojem samih proizvoda u Nexe grupi, koje čini 13 kompanija u Hrvatskoj, BiH, i Srbiji, i uvek radimo na razvoju i plasiranju onoga što tržište zahteva. Takođe, uvek radimo na novim proizvodima, i što se tiče blokovske robe i crepa, a isto tako kada pričamo o betonima i o cementima. Mi radimo sve po ISO standardima, to je kvalitet na koga imamo sve neophodne sertifikate, a takođe smo i vlasnici EPD sertifikata za ekološku trajnost proizvoda.“

„Što se tiče distribucije naših proizvoda, naše kompanije su stare preko 100 godina, samim tim smo i razvili veoma dobru saradnju sa mrežom trgovaca, kako u Srbiji a tako naročito i u Vojvodini. Kod svakog ozbiljnog i jako distributera građevinskog materijala, možete naći kompletan asortiman Nexe proizvoda. “, rekao je Dušan Glavaški, zadužen za marketing i tehničku primenu proizvoda, Nexe grupe.

KOMPANIJA NEXE:

NEXE je poslovni sistem od 13 kompanija koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osnovna delatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crepa, cigle i keramičkih pločica. U poslovnom sisitemu NEXE se nalaze i kompanije koje se bave upravljanjem otpadom i lučkim uslugama. Krovna kompanija poslovnog sistema je AD NEXE sa sedištem u Republici Hrvatskoj, u Našicama, Tajnovac 1.

Hvala što nas pratite, vaš portal sa lepim vestima volimzrenjanin.com

Pročitajte i ove vesti ⭐️

Podelite sa drugima ovu vest
Facebook
WhatsApp
Email
Print
Napišite komentar na ovu vest

Ostavite komentar:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

POSLEDNJIH 6 ČLANAKA

Volim Zrenjanin Newsletter

Ne propustite više nijednu važnu vest!

10 sekundi nakon naše objave, SAMO UDARNE vesti će se pojaviti na vašem mejlu (ako slučajno ne vidite prvi mejl sa obaveštenjem proverite foldere „spam“ i „promotions“). Budite informisani na vreme.

Loading

Upoznajte nas…

Portal volimzrenjanin je pokrenut 28. februara 2020. kao projekat zrenjaninske firme Web Solution Media od koja posluje u našem gradu već 20 godina.

Poslovni podaci:

Portal volimzrenjanin.com
Web Solution Media od
Konstantina Danila 26a
PIB: 100905915
MB: 08677808
info@volimzrenjanin.com
Raiffeisen Banka
265-2310310001201-96

zr u srcu bez poz 270px